Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Holiday Club Saimaalle tulee Robert’s Coffeen kaksi kahvilaa

Holiday Club Saimaa avaa kaksi Robert’s Coffee konseptiin perustuvaa kahvilaa, ketju kertoo tiedotteella.

Ensimmäinen Beach House by Robert’s Coffee avataan entisen ravintola Rauhanrannan tiloihin pääsiäiseen mennessä. Toinen Robert’s Coffee avataan hotellin päärakennukseen huhtikuussa.

– Asiakkaamme ovat kaivanneet kahvilaa Holiday Club Saimaalle ja näin pystymme vastaamaan heidän toiveisiinsa, kertoo Holiday Club Saimaan Resort Manager Anne Kaarnijärvi tiedotteessa.

Beach House sijaitsee Saimaan rannalla Rauhan satamassa. Nyt pystymme tarjoamaan satamapalveluiden lisäksi kahvila- ja ravintolapalveluita. Lisäksi tulemme vuokraamaan Beach Housesta veneitä, kanootteja ja sup-lautoja. Uskon, että Beach House tulee olemaan myös suosittu tilausravintola yksityistilaisuuksiin ja tapahtumiin Anne jatkaa.

Holiday Club Saimaan päärakennukseen avataan toinen Robert’s Coffee, Classic Pizzan viereen, jota myös laajennetaan huhtikuun aikana. Kahvilan yhteyteen avataan myös Gant Shop. Kahvilasta on näkymät kylpylään sekä Arenalle. Robert’s Coffeen tuotevalikoima vastaa asiakkaiden tarpeita ja tarjolla on tuoretta kahvia, teetä, itsetehtyä jäätelöä ja tuoreista raaka-aineista tehtyjä salaatteja, voileipiä, smoothieita, kakkuja ja keksejä sekä panimotuotteita, kuohuviinejä ja viinejä.

– Olen tyytyväinen, että Holiday Club valitsi meidät yhteistyökumppaniksi Saimaalle, kertoo Robert Paulig.

– Olemme erittäin innoissamme alkavasta yhteistyöstä ja mahdollisuudesta päästä yhdessä rakentamaan kahvilakonseptia Holiday Club Resortsin kanssa, kertoo Petri Parviainen, operatiivinen johtaja, Robert’s Coffeesta.