Kunnossapitoa vaativat liikuntapaikat on suljettu – koko liikuntatoimi on kiinni 13.4. asti

toimitus

Lappeenrannan kaupungin liikuntatoimen hallinto, sisäliikuntatilat sekä kunnossapitoa vaativat ulkoliikuntapaikat on suljettu koronavirustilanteen takia 13.4.2020 asti. Huhtiniemen hiihtoladun kunnossapitoa ei jatketa. Myös kaikki kevään liikuntatoimen ohjauspalveluiden liikuntaryhmät on peruttu 30.4. asti. Asiasta tiedotti kaupunki keskiviikkona..

Liikuntatoimenjohtajan Pasi Koistisen mukaan ulkoliikuntapaikkoja saa yhä käyttää, kunhan käyttäjät noudattavat koronavirustilanteen hillitsemiseksi annettuja ohjeita ja määräyksiä.

– Ulkoilu ja liikkuminen on edelleen sallittua ja toivottavaakin, mutta annettuja määräyksiä tulee noudattaa. Tässä tilanteessa pitäisi olla itsestäänselvyys, että näin toimitaan ja esimerkiksi vähintään metrin turvavälistä huolehditaan.

– Olemme ohjeistaneet myös seuroja, että minkäänlaisia järjestettyjä vuoroja tai muuta pienissäkään määrin kokoontumista edellyttävää toimintaa ei tule järjestää tai sellaiseen kannustaa, Koistinen kertoo.

Vaikka kunnossapitoa ei järjestetä, ovat ulkokuntosalit sekä muut ulkoliikuntapaikat toistaiseksi kaupunkilaisten käytössä.

– Tarkkailemme koko ajan tilannetta ja annettuja määräyksiä. Tarvittaessa olemme valmiita reagoimaan niihin ja sulkemaan myös ulkoliikuntapaikkoja. Toistaiseksi kuitenkin suosittelen kaupunkilaisia hakeutumaan vähemmän käytettyihin liikuntapaikkoihin, välttämään ruuhkia sekä erityisesti muistamaan liikkuessakin annetut määräykset ja ohjeet.

Liikuntatoimen ollessa kiinni, yhteyshenkilönä kaikissa liikuntatoimea koskevissa asioissa toimii Pasi Koistinen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää