Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kolme Kiveä -ravintolat avaa Cloud Kitchen-pisteen Raatimiehenkadulle

Kolme Kiveä Cloud Kitchen tarjoaa Raatimiehenkadulta ravintola The Kitchenin tiloista maanantaista 30.3. alkaen yhdeltä ovelta kolmen ravintolan ruokia kotiin toimituksella tai noudettuna paikan päältä. Asiasta kertoi ravintolayhtiö tiedotteella.

Cloud Kitchenin tarjontaan paluun tekevät Wanha Makasiini Bistron pizzat, Tang Capitalin wokit, sushit ja muut ruuat sekä The Kitchenin listojen klassikoita sekä uusia tuotteita, yhtiö lupaa.

The Kitchenin lounasannoksia on myös tilattavissa Cloud Kitchenistä ja 4-5 hengen kotiruokia on mahdollista saada kylmänä tai kuumana kotiin.

Tuotemaailmoja tullaan laajentamaan kuluttajilta tulleiden palautteiden sekä toiveiden pohjalta, yhtiö kertoo.

Kolmen Kiven kehitysjohtajan Mikko Kinnarin mukaan yhtiö haluaa olla mukana helpottamassa ja monipuolistamassa kuluttajien ruokatarjontaa haasteellisina aikoina.

– Mieli on ollut viime päivinä täynnä uusia ideoita, jotka tullaan nyt tuomaan asiakkaiden saataville, Kinnari sanoo yhtiön tiedotteessa.

Konsepti koeponnistetaan seuraavien viikkojen aikana. Jos konsepti otetaan hyvin vastaan, siitä voi jatkossa tulla osa Lappeenrannan ruokatarjontaa. Samoin konseptia testataan siinäkin mielessä, jotta voidaanko toimintaa laajentaa muihin kaupunkeihin seuraavina vuosina.

Woltin kautta asiakas voi tilata ruoat kotiin toimitettuna sekä tietysti paikan päältä itse noudettavaksi. Annoksia voi myös tilata suoraan Cloud Kitchenistä soittamalla tai sähköpostilla, tulla noutamaan ja maksaa paikan päällä.