Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Joulukuussa pahoinpidelty vihreiden ex-puoluesihteeri yhä sairaalassa – Panu Laturi VU:n blogissaan: ”Minä vielä kävelen”

Vihreiden entinen puoluesihteeri, Brysselissä viime joulukuussa pahoinpidelty ja tehohoitoon joutunut Panu Laturi on yhä sairaalassa tapauksen johdosta. Hän kirjoittaa tilanteestaan Verkkouutisten blogissaan

– Jouduin joulukuun alussa täysin satunnaisen henkilön pahoinpitelemäksi, minkä seurauksena olen nyt ollut kolme kuukautta sairaalassa, enkä tällä hetkellä vielä varmasti tiedä, milloin pääsen kotiin, Laturi kirjoittaa.

Hän kertoo kuntoutuksessa asetetun tavoitteen olevan kesän jälkeen, mutta kukaan ei pysty sitä varmasti lupaamaan. Silti tavoite on henkisesti ehdottoman tärkeä.

– Kuntoutus täällä Husin Laakson sairaalassa sisältää jatkuvasti pieniä välitavoitteita, joiden avulla voin seurata suunnitelmaa, joka tähtää kävelyyn. Parasta on se, että minulla on tunne siitä, että täällä asiat ovat hallussa, kuntoutuksen kokonaisuus on hallussa. Epävarmuudesta huolimatta kuntoutuksen eteneminen luo uskoa ja toivoa. Minä vielä kävelen, Laturi jatkaa.

Hän kirjoittaa myös koronakriisistä, jonka osalta hallitus on hänen mielestään onnistunut tähän saakka hyvin.

– Se, mitä nyt tarvittaisiin kiireesti, olisi hallituksen näkemys siitä, miten mahdollisimman hyvin toivumme normaalitilaan kriisin jälkeen.

Se, että hallitus pystyisi esittämään näkemyksensä siitä, miten toivumme, loisi Laturin mielestä juuri sitä tarvittavaa toivoa muuten ankeisiin päiviin.