Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisi: Lappeenrannassa varastettuja työkaluja, terveyskeskuksesta näpistettiin käsineitä ja Luumäellä kioskimurto

Lappeenrannassa lähellä lentokenttää olevasta teräskontista on anastettu vuodenvaihteessa noin 3000 euron arvosta erilaisia sähkötyökaluja. Konttiin oli murtauduttu lukitus rikkomalla, asianomistaja oli havainnut murtautumisen 2.4. torstaina.

Perjantaina 3.4. aamuyöllä murtauduttiin Luumäellä keskustassa Taavetissa R-kioskiin ulko-oven lasi rikkomalla.

R-kioskin sisätiloissa oli ollut poliisin tutkimusten mukaan kaksi henkilöä jotka poistuivat paikalta harmaalla BMW-merkkisellä henkilöautolla. Kioskin sisätiloissa oli pengottu kassatiskin takana olleita hyllyjä ja anastettu ilmeisesti ainakin savukkeita.

Poliisi pyytää murtoon liittyviä vihjeitä puh.0295414559 tai rikostorjunta.etela-karjala@poliisi.fi

Keskiviikkona 1.4. aamupäivällä Etelä-Karjalan keskussairaalan terveysaseman palvelupisteelle saapunut potilaan saattaja oli vaatinut henkilökunnalta tehdaspuhtaita käsineitä. Hänelle oli vastattu käsidesin olevan riittävä suoja ja käsineiden olevan henkilökunnan käyttöön.

Ulkomaalaistaustainen saattaja oli provosoitunut saamistaan ohjeista ja todennut ”Minä varastan nämä, soita vaikka poliisit.”

Poliisi tutkii asiaa näpistyksenä.

Torstaina 2.4. alkuillasta poliisi pysäytti Lappeenrannassa paikkakuntalaisen noin 40-vuotiaan miehen kuljettaman henkilöauton. Kuljettajalle suoritettu huumetesti osoitti hänen käyttäneen kannabista, alustavassa puhuttelussa kuljettaja kertoi käyttävänsä sitä säännöllisesti.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Poliisi kertoi tapahtumista tiedotteella.