Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suomalaisella Tomilla on 10 vuoden ura seksityöntekijänä – nyt hän kertoo miksi varatutkin naiset haluavat maksullista seksiä

Kun puhutaan naisen haluista ja toiveista, suomalaista Tomia voinee tituleerata asiantuntijaksi.

Mies toimi nimittäin noin kymmenen vuotta miesseuralaisena, jolta naiset tulivat ostamaan seuraa, läheisyyttä ja seksiä.

– Syitä hakeutua asiakkaakseni oli niin monta kuin ihmisiäkin. Jotkut halusivat ihan vaan läheisyyttä, jotkut halusivat toteuttaa erikoisia toiveitaan, joita eivät arjessa voineet, jotkut halusivat seuralaista juhliin. Monissa tapaamisissa ei harrastettu seksiä lainkaan.

Tomi huomasi pian työssään, että Suomessa parisuhteen ja seksin ongelmat liittyivät yleisimmin kommunikaation puutteeseen. Asioista ei uskallettu puhua.

– Ei olla uskallettu tai haluttu kertoa kumppanille niistä omista toiveista. Tai pahimmassa tapauksessa oli kerrottu, mutta kumppani oli ampunut ne alas. Sellainen lopulta tappaa koko kiinnostuksen seksiin. Omasta fantasiasta harvoin kerrotaan kahta kertaa. Sen jälkeen sitä saatetaan alkaa etsimään muualta.

Tämän vuoksi Tomi päätti suostua kun hänelle ehdotettiin kirjan kirjoittamista. Miehen urasta kertova Miesseuralainen – Ei niin harmaita tositarinoita -kirja luotiin aukaisemaan monille ihmistä vierasta maailmaa miespuolisen seksityöntekijän näkökulmasta.

Tomi päätyi alalle laitettuaan itsestään hieman rohkeampia kuvia nettiin, jonka jälkeen miespuolinen henkilö kehui niitä. Hän muistaa miettineensä, että ei harrastaisi seksiä miehen kanssa.

Ainakaan ilmaiseksi.

– Siitä se sitten lähti. Olen aina ollut seksuaalinen ihminen ja tuolloin työ sopi minulle.

– Suomessa ei kaltaisiani juurikaan ollut kun aloitin. Minulla kävi aikoinaan tuuri kun asiakkaakseni löytyi varakas rouvashenkilö, joka suositteli ilmeisesti minua ystävilleen. Yhtäkkiä keikkaa alkoi tulla huomattavasti. Päädyin myös keikkailemaan ulkomaille muun muassa Ruotsiin. Espanjaan ja Iso-Britanniaan. Jälkimmäisessä alalla oli erittäin kova kilpailu.

Tomi tyydytti asiakkaidensa haluja kymmenen vuotta, kunnes ammatti alkoi viimeinkin olla liikaa. Hänen oli pakko lopettaa.

– Huomasin, että työ oli alkanut vaikuttaa minuun. Siinä piti kuitenkin mennä koko ajan asiakkaiden toivomusten mukaan ja omat halut jättää toisaalle. Sellaisessa kadottaa helposti oman itsensä.

– Lopettaminen oli vaativa prosessi. Tällaisessa työssä koko identiteetti rakentuu helposti työn ympärille. Eikä sen uudelleen muokkaaminen ole helppoa.

Kysyttäessä suositteleeko Tomi ammattiaan kenellekään, hän miettii hetken hiljaa.

– Ajan saatossa vastaukseni tuohon kysymykseen on muuttunut. Parikymppisenä olin sitä mieltä, että tämä on kuin mikä muu ammatti tahansa. Se ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Vaatii tietynlaisen tyypin, jotta tätä työtä voi tehdä. Tämä on todella kuormittava ammatti. Todella seksuaalisella henkilöllä tämä työ voi toimia, jos osaa pitää huolta omista rajoistaan. Ne hämärtyvät helposti.

Tomin nimi on muutettu.