Lappeenrannassa järjestetään Onnellinen kissa -seminaari

Seminaarissa pureudutaan kissan elämään. Arkisto / Juha Perämäki

toimitus

Onnellinen kissa -seminaari saapuu Lappeenrantaan. Tapahtuma järjestetään Koirakoulu Nuuskussa perjantaina 8.6. kello 18–22. Luennoitsijana on Miira Hellsten

Vastaavia seminaareja järjestetään tänä vuonna myös Helsingissä, Oulussa ja Turussa.

Kissaa on jalostettu vasta varsin vähän, ja se kaipaa luonnonvaraisen kissan tavoin metsästettävää jopa kymmenen kertaa päivässä.

– Ei siis ihme, että kotikissa tylsistyy ja lihoo helposti neljän seinän sisällä. Kissa kaipaa mielekästä puuhaa elämäänsä erilaisten virikkeiden kautta ja nauttii temppukoulutuksesta.

Kissan kanssakin voi treenata agilitya ja kissan fysiikalle ovat hyväksi erilaiset jumppatemput.

– Lisäksi kissalle todella kannattaa treenata mukavaksi käsittelyä, jotta hoitotoimet ja eläinlääkärissä käynti kuten vaikkapa verinäytteen otto olisi helpompaa ja mukavaa kissalle – ja hoitajille.

Luennolla käydään läpi myös kaiken kouluttamisen ja hyvinvoinnin kulmakiveä eli kissan elekielen ymmärtämistä sekä kissan stressiä.

– Selvitämme myös yleisimpien ei-toivottujen käytösten syitä ja ratkaisukeinoja ja käymme pennun sosiaalistamista ja aran kissan kouluttamista rohkeammaksi.

Tapahtuma on maksullinen. Ilmoittautumiset otetaan vastaan sähköpostilla lsey.varaukset@gmail.com tai tai puhelimitse (p. 050 555 1186).

Juttua muokattu 1.6.2018 klo 14.47: korjattu sähköpostiosoite oikeaksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu