Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uudistettu Imatran Kylpylä avaa ovensa huomenna

Imatran Kylpylä Spa Resortin noin vuoden kestänyt 4,2 miljoonan euron Taikajoki-laajennusprojekti valmistui aikataulussa ja budjetissa.

Laajennuksessa kylpylä Taikametsän allastilat kasvoivat yli 1500 neliöön ja allasvalikoima kasvoi 16 altaaseen.

Lisäksi kylpylään rakennettiin kahden pienemmän liukumäen rinnalle uusi 80 metrin vesiliukumäki.

Suunnittelusta on vastannut arkkitehti Paavo Karjalainen Arktes Oy:stä.

– Laajennuksella halusimme tuoda Imatran Kylpylään uusia elementtejä, joita kylpylästä vielä puuttui. Nyt voidaan sanoa, että meillä on ainutlaatuinen kahden elämyskylpylän kokonaisuus, joka palvelee niin Suomessa matkailevia perheitä ja pariskuntia kuin erilaisia ryhmiä ja urheilijoita, toteaa Imatran Kylpylän toimitusjohtaja Ari Aspia

– Kylpylä Taikametsä on suomalaiseen luontoon teemoitettu ja uuden Taikajoen teema löytyi Saimaasta ja Saimaan vedenalaisesta maailmasta, sijaitseehan Imatran Kylpylä Spa Resort Saimaan rannalla, Aspia jatkaa.

Kylpylä Taikametsässä elämyksiä tuottavat valot, äänet sekä erilaiset sääilmiöt sumusta sateeseen ja ukkoseen.

Uusi Taikajoki hyödyntää modernia tekniikkaa ja tuo Saimaan luonnon sekä vedenalaisen maailman videoseinille ja screeneille sisälle kylpylään.

Uudet efektit ja elämykselliset audiovisuaaliset ratkaisut on suunnitellut Jyti Ålander Electro Waves Oy:stä.

– Myös uusi vesiliukumäki on elämys vaihtuvine valoineen ja äänineen. Sen laserajanotto mahdollistaa kisaamisen itsensä ja miksei muidenkin kanssa nopeimmasta liusta, Aspia kertoo.

Laajennus toi kylpylään lisää muun muassa porealtaita, vesihierontapisteitä, jalka- ja kävelyaltaat sekä palautumiseen sopivat kuuma- ja kylmäaltaat.

Uusi virtauslaitteella varustettu vesijuoksuallas on 1,75 metriä syvä ja mahdollistaa treenaamisen.

Elämyskylpylä Taikametsän allasmaailman täydentävät 20 metriä kuntouintiallas, terapia-altaat sekä ympäri vuoden lämmitetty ulkoallas, jonne voi uida suoraan kylpylästä.

– Imatran Kylpylä on jo nyt ollut yksi Suomen suosituimmista perhekylpylöistä. Uskomme, että laajennuksen sekä Ukonniemen alueen jatkuvan kehittämisen myötä Imatran Kylpylä Spa Resort ja Imatran matkailualue kokonaisuudessaan kasvattavat suosiotaan entisestään, Aspia päättää.