Yllättääkö Tokmanni kilpailijat? – TE: Lidl, S-ryhmä ja Kesko saavat olla varuillaan

Tokmanni on uudistamassa myymälöitään varsinkin ruokakaupan puolella. Se saattaa lisätä kilpailua joillakin paikkakunnilla ruokakauppaketjujen kanssa. Arkistokuva. Teemu Vestovuo

toimitus

Tokmanni on uudistamassa kauppojensa valikoimia.

Käyttötavaroistaan tunnetun Tokmannin uudella toimitusjohtajalla Mika Rautiaisella on pitkä kokemus Keskosta, jossa hän kehitteli johtotasolla ruokakaupan konsepteja.

Talouselämä-lehti veikkaakin, että Tokmanni panostaa entistä enemmän ruokakauppaan. K-, S- ja Lidl-kaupat saavat joka tapauksessa olla varuillaan.

Nykyisin 177 Tokmannin myymälästä jo kahdessatoista on ruokakonsepti. Niitä uudistetaan, koska ne ovat olleet vanhentuneita, Rautiainen toteaa Kauppalehdelle.

Muutos on jo käynnissä, sillä toukokuussa Tokmanni uudisti Järvenpään myymälän ruokaosaston. Tuoretuotteita lisättiin, kuten leikkeleitä ja leivänpäällisiä. Myös paikallisia elintarvikkeita lisättiin.

Kesäkuussa Tokmannin tuore- ja kuivaelintarvikkeita myyvät myymälät Gammelbyssä, Iisalmessa ja Kajaanin Kasarminkadulla saivat uudet ja modernit ruokaosastot.

Osana ruokaosastojen uudistusta myymälöiden tuotevalikoimia laajennettiin ja tuotteiden sijoittelua uudistettiin.

Kommentoi

Palvelut