Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Beck-tähti Persbrandt vierailee Suomessa – kirja paljastaa näyttelijän yksityiselämän pimeät puolet

Ruotsin tunnetuimpiin näyttelijöihin kuuluva Mikael Persbrandt vierailee Suomessa keskiviikkona 5. syyskuuta. Vierailu liittyy Persbrandtin elämäkerran julkaisuun.

Beck-rikoselokuvien kovaotteisena poliisina Gunvald Larssonina tunnettu Persbrandt saapuu taiteilijatapaamiseen Kansallisteatterin Pienelle näyttämölle elämäkertansa kirjoittajan Carl-Johan Vallgrenin kanssa. Persbrandt ja Vallgren antavat tunnin kestävän haastattelun, jonka jälkeen he signeeraavat kirjoja lämpiössä.

Tammi julkaisee Mikael Persbrandt – Muistini mukaan -teoksen Heikki Eskelisen suomennoksena 28. elokuuta.

Persbrandt kertoo kirjassa avoimesti lapsuudestaan, kovasta kamppailustaan näyttelijänä kohti läpimurtoa, unelmarooleistaan, toinen toistaan seuranneista menestyksistä niin ruotsalaisessa kuin kansainvälisessä elokuvamaailmassa sekä myös yksityiselämänsä pimeimmistä puolista.

Tähtinäyttelijän elämään on mahtunut myös kaksisuuntaisen mielialahäiriön ja päihdeongelmien värittämiä vuosia.

Carl-Johan Vallgren on Ruotsin luetuimpia nykykirjailijoita niin kotimaassaan kuin ulkomailla. Hän sai Ruotsin arvostetuimman kirjallisuuspalkinnon August-palkinnon vuonna 2002.