Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lappeenrantaan uusi Matkahuolto-asiamies – palvelee laajoin aukioloajoin, tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse

Lappeenrannassa aloittaa toiminnan uusi Matkahuolto-asiamies maanantaina 3. syyskuuta. Palveluvalikoimaan sisältyy Matkahuollon Matka- ja Pakettipalvelut.

Matkahuolto-asiamies toimii osoitteessa Ratakatu 31, 53100 Lappeenranta. Hänet tavoittaa puhelimitse numerosta 044 721 0900 ja sähköpostitse osoitteesta asiamies.lappeenranta(at)matkahuolto.fi. Asiamies palvelee laajoin aukioloajoin maanantaista perjantaihin kello 7–22, lauantaisin kello 8–22 ja sunnuntaisin klo 10–22.

Alueen nouto- ja jakelukuljetuksista huolehtii Matkahuollon logistiikkapalvelut. Kuljetustilaukset voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen paikallisjakelu.lappeenranta(at)matkahuolto.fi ja numerosta 020 710 5505.

Matkahuolto kuljettaa niin kuluttajien kuin yritysten paketit, esimerkiksi satojen verkkokauppojen lähetykset, edullisesti ja nopeasti kaikkialle Suomeen. Pakettipalvelujen ilmainen palvelunumero kuluttajille 0800 132 582 on avoinna maanantaista perjantaihin kello 7–21 ja lauantaisin kello 9–17.

Matkahuollon bussilipuilla ja matkakorteilla voi matkustaa lähes kaikkien yksityisten bussiyritysten vuoroilla kautta maan. Matkakorttien lisälataukset voi hoitaa kaikilla R-kioskeilla ja busseissa. Kertaliput voi ostaa helposti Matkahuollon verkkosivuilta ja Bussiliput-mobiilisovelluksen kautta.

Matkahuollon valtakunnallinen aikatauluhaku palvelee osoitteessa matkahuolto.fi. Aikataulut voi tarkistaa myös puhelimitse Matkahuollon palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm.