Art@bars tuo kulttuuria kapakoihin – pikkubussi asiakkaita kuljettamassa

Art@bars – kulttuuria kapakoissa järjestetään perjantaista sunnuntaihin 7.–9.9.2018

Lappeenrannan Kaupunkikeskusta – LAKES ry järjestää tapahtuman art@bars – kulttuuria kapakoissa perjantaista sunnuntaihin 7.–9.9.2018 jo 6. kertaa. Mukana on ennätykselliset 32 Lappeenrannan keskustan, sataman ja linnoituksen kahvilaa, baaria, ravintolaa ja yökerhoa. Yritysten lisäksi mukana on myös paikallisia luovien alojen toimijoita.

Mukana olevat ravintolat ja baarit järjestävät kukin omissa tiloissaan omia tapahtumia esitteen aikataulun mukaisesti. Lakes ry järjestää muutamia kaikille avoimia & yhteisiä esityksiä ja ohjelmanumeroita sekä perjantaina että lauantaina.

Tänä vuonna Kuorojen Vuoro -kierros on poikkeuksellisesti jo perjantaina 7.9. Mukana viisi kuoroa: Carpe Diem, Lappeenrannan Teekkarilaulajat, Levottomat, Sound of Faith sekä Viihdekuoro Karelia Singers (pienryhmä). Kierros alkaa kello 17.45 Kehruuhuoneelta kuorojen omilla esityksillä, kaikkien kuorojen yhteisesiintymisellä ja yleisön kanssa yhteislaululla. Tämän jälkeen noin kello 19.15 alkaen kuorot esiintyvät jo kukin ensimmäisessä esiintymispaikassaan ja siitä jatkuen aikataulun mukaisesti. Kuorot kokoontuvat lopulta noin kello 21.15 yhteisesiintymiseen Kauppakadulle, terassien keskelle ja myös yleisö voi osallistua lauluun.

Kauppakadulla, Lampun ja Teerenpelin terassien kohdalla nähdään Street Culture Club ry:n Breakdance esitys sekä 2StepCrew -tanssiryhmän StreetDance esitys perjantaina 7.9. kello 18.30.

OP Etelä-Karjalan tiloihin pääsee perjantaina 7.9. kello 17–19 taidekierrokselle tutustuen paikallisten taiteilijoiden töihin. Mukana on Mai-Artin näyttely ”Wildmanbar”.

Kauppakadun kävelyosuudella on lauantaina 8.9. kello 11–20 sekä sunnuntaina 9.9. kello 11–16 mahdollisuus nähdä Highlining-näytöksiä eli liinalla kävelyä noin 9 metrin korkeudessa Kauppakeskus Armadan katolta Seurakuntatalon katolle. Matalammalla liinalla kävelyä voi kokeilla itse.

Uutena esityksenä on Burleski goes art@bars Lappeenrannan Burleski ry:n naisten esittäytyvät ja ravintoloissa esitteessä olevan aikataulun mukaisesti.

Sunnuntaina 9.9. tapahtuma jatkuu Maaseutumarkkinoilla. Kauppatorilla on muun muassa paikallisia elintarvikkeita, kädentaitotuotteita ja kukkia. Järjestäjänä on ProAgira Etelä-Suomi ja Kotitalousnaisten piirikeskus. Maistuva maaseutu maistuu muun muassa paikallisista raaka-aineista tehdyssä ateriassa, jota on tarjolla My Bakery Cafessa torin laidalla kello 11–14.

Oman tapahtumapassin saa kaikista mukana olevista yrityksistä. Passiin tulee kerätä kuusi leimaa art@bars -kahviloissa ja ravintoloissa 7.–9.9.2018 välisenä aikana. Täyteen leimattu passi yhteystiedoilla täydennettynä jätetään johonkin mukana olevaan ravintolaan, jolloin on mukana passissa mainittujen palkintojen arvonnassa. Ja jos yksi passi tulee täyteen, niin voi aloittaa seuraavan passin, jolloin voittomahdollisuus kasvaa. Arvonta suoritetaan 17.9.2018 mennessä ja voittajille ilmoitetaan voitosta suoraan henkilökohtaisesti.

Tänä vuonna maksuton Savonlinjan pikkubussi kiertää tapahtuma-aikana non-stopina osallistuvien ravintoloiden reittiä ja kuljettaa asiakkaita perjantaina kello 18–23 ja lauantaina kello 16–23.

Tapahtumayhteistyössä mukana ovat LAKES ry ja sen jäsenliikkeet, Lappeenrannan kaupunki, Lappeenrannan Uutiset, Matkapojat, EEKOO, Kauppakeskus IsoKristiina ja Iskelmä.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut