Netflix saa haastajan – uusi ulkomainen suoratoistopalvelu aloittaa Suomessa ensi viikolla: tällaista sisältöä se tarjoaa

Suomessa aloittaa maanantaina 17. syyskuuta uusi suoratoistopalvelu.

Discoveryn suoratoistopalvelu Dplay on aiemmin nähty pohjoismaissa ja nyt se lanseerataan Suomessa. Dplayn ohjelmakirjasto tarjoaa viihdettä mediajätti Discoveryn kanavien, kuten TV5:n, Kutosen, Friin, TLC:n, Discovery Channelin ja Animal Planetin suosituimmista sisällöistä. Lisäksi se tulee sisältämään muutamia alkuperäissarjoja kuten Sami Hedbergin ideoima ja tähdittämä Kokovartalomies.

Dplayn ohjelmat on jaettu genreihin, joita ovat aloitusvaiheessa reality, komedia, dokumentit, lifestyle sekä moottorit.

– Dplay on tällä hetkellä Pohjoismaiden nopeimmin kasvava palvelu, ja olemme todella innostuneita, että pääsemme lanseeraamaan Dplayn myös Suomeen. Discoverylla on asiaviihteen globaalina markkinajohtajana hallussaan valtava kansainvälinen ja kotimainen kirjasto laadukasta ohjelmaa. Tätä ohjelmakirjastoa aiomme tulevaisuudessa kasvattaa entisestään, kertoo Discovery Networks Finlandin toimitusjohtaja Leah Hooper.

Dplay on käyttäjälle maksuton ja avautuu rekisteröitymisen myötä. Dplay toimii tietokoneella webbiselaimella ja mobiilissa Android- ja iOS-alustoilla. Televisiosta palvelua voi katsoa uusimman AppleTV:n kautta tai Chromecast-suoratoistolaitteen välityksellä.

Palvelusta on olemassa myös maksullinen versio, jonka hinta on kuussa 3,95 euroa. Maksullinen puoli sisältää alkuperäissarjat sekä mahdollisuuden kastoa lineaarisia kanavia, kuten TV5 ja Kutonen, suoratoistona.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut