MAINOS: Lainaa voi ottaa sekä harkitusti että nopeasti

Anonyymi

MAINOS | Suomen Pankin mukaan vakuudettomien kulutusluottojen nostot ovat lisääntyneet entisestään vuoden 2018 aikana. Nykyään netissä hoidetaan kaikki veroilmoituksesta pankkiasiointiin. Usein kuluttaja pohtii monia kysymyksiä harkitessaan ottaisiko lainaa netistä

Usein netissä tarjotaan vakuudettomia lainoja vakuudellisten sijasta. Vakuudettomat nettilainat -ovat sekä pankin että asiakkaan kannalta nopeampia, helpompia ja yksinkertaisempia hakea netistä. Nimittäin samat tiedot saa välitettyä netin kauttakin.

Monilla on mielikuva, että netistä otettu laina otetaan aina harkitsemattomasti. On kuitenkin myös mahdollista olla harkitsevainen ja nopea, kun tietää selvästi kaikki vaihtoehdot ja hinnat.

Lainat kannattaa verrata. Esimerkiksi 10 000 euron laina 2 vuoden maksuajalla voi maksaa yhdellä lainantarjoajalla 11 696 €, kun taas toinen veloittaa 13 328 € koko summasta. Moni osaakin katsoa todellisen vuosikoron eron, mutta saattaa

Netissä on tarjolla valtava kirjo erilaisia lainoja. Ennen kuin valitsee lainan, kannattaa ottaa huomioon kuukausierä, maksuaikataulu, nimelliskorko, lisäkulut ja todellinen vuosikorko.

Suomen markkinoilla on tarjolla yli 60 erilaista lainaa eri ehdoilla eri lainantarjoajilta. Valintamahdollisuudet ovat siis suuret. Lisäksi lainoilla on usein hyvinkin erilaisia ehtoja ja palvelumaksuja. Helpoiten ne ovat vertailtavissa keskenään todellisen vuosikoron perusteella.

Oletko kuitenkin aivan varma, että olet saanut kaiken selville ennen kuin valitset mistä otat lainaa? On nimittäin suorastaan huonoa ajankäyttöä listata jokaisen lainantarjoajan ominaisuudet, ehdot ja numerot itse. Kuitenkin se on varma tapa tietää, ettei osta sikaa säkissä.

VertaaEnsin.fi on ainut suomalainen lainavertailupalvelu, jossa on niin kutsuttu prescoring käytössä. Tämä tarkoittaa, että ilmoitamme hyväksymistodennäköisyyden ennen lainan hakemista, mikäli lainantarjoaja antaa tarpeeksi etukäteistietoja tämän päätökseen tekoon. Tällä tapaa lainan hakeminen netistä on entistä helpompaa, eikä tarvitse edes odotella ja miettiä, hyväksyttiinkö lainahakemus.

Näytämme todellisen vuosikoron lisäksi valitsemasi maksuaikataulun mukaiset erät, lainan kokonaishinnan ja millaisia hyväksymisehtoja kyseiselle lainalle yleensä asetetaan. Kannattaa siis verrata ennen kuin haet, ja miksei myös tarkistaa vertailusta ovatko vanhat lainat liian kalliita.

VertaaEnsin.fi palvelu vertaa myös kaikkien pankkien luottokortit sekä pankki-ja säästötilit. Järjestämme vaihtoehdot helposti luettavaan listaan, ja voit sitten päättää muutamassa minuutissa, mikä on paras lainavaihtoehto.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu