Missä on vihkisormus? Tanssii tähtien kanssa ohjelman Saana Akiolalle ero – mieheltä surullinen viesti

Saana Akiola on eronnut aviomiehestään. Kuvassa Akiola poseeraa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tutun Aki Linnanahteen vieressä. Toni Tervo

toimitus

Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa radiotoimittaja Aki Linnanahteen tanssinopettajana nähty Saana Akiola on eronnut, mikäli tuoreeseen Facebook-julkaisuun on uskominen.

Saanan aviomies, The Voice of Finlandistakin tuttu laulaja Antti Matikainen on nimittäin julkaissut hetki sitten valokuvan kädestään, jossa vasemmasta nimettömästä uupuu sormus. Kuvatekstiin surumielinen Antti on kirjoittanut hashtagit: "kohti uutta tahtomattaan", "melko pimiä syksy tämä 2018" sekä "avioliitto on vitsi".

Pari oli kihloissa kahdeksan vuotta, ennen kuin he menivät naimisiin vuosi sitten. Heillä on yksi yhteinen lapsi, joka on syntynyt 2012. Pariskunta ei kuitenkaan vielä ole jättänyt avioerohakemusta.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.@katjatamminenphotography #mtvttk #tanssiitähtienkanssa @linnanahdeHenkilön Saana Akiola (@saana_akiola) jakama julkaisu Loka 17, 2018 kello 4.25 PDT

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Palvelut