Etelä-Karjala valittiin jälleen vuoden 2018 yrityskummialueeksi

Yrityskummit tarjoavat osaamistaan yritysten liiketoiminnallisten haasteiden ratkaisemiseksi. Kuvituskuva. Katariina Taleva

toimitus

Etelä-Karjala valittiin jo toisen kerran peräkkäin vuoden yrityskummialueeksi. Valinnan perusteena olivat valtakunnallisissa laatuselvityksissä saadut erinomaiset asiakas- ja jäsenpalautteet. Suomen Yrityskummien toteuttamissa laatu- ja jäsenkyselyissä kartoitettiin yrityskummipalvelun saatavuutta, laatua ja vaikuttavuutta sekä yrityskummien omia kokemuksia toiminnastaan ja aluekohtaisen verkoston toimintaa.

Yrityskummitoimintaa Imatralla koordinoivan aluekummi Leena Hinkkasen mukaan tulokset kertovat siitä, että alueen yrityskummit ovat sitoutuneita toimintaan. Kyselytutkimuksissa Etelä-Karjala sai erityiskiitosta asiakkailta yrityskummien asiantuntemuksesta ja osaamisesta.

Suomen Yrityskummit ry on kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja liike-elämän asiantuntijoista koostuva valtakunnallinen verkosto, johon kuuluu 1200 jäsentä. Yrityskummit tarjoavat osaamistaan ja kokemustaan maksuttomasti Suomessa toimivien yrittäjävetoisten yritysten liiketoiminnallisten haasteiden ratkaisemiseksi. Yhdistyksen toimintaa tukevat Työ- ja elinkeinoministeriö, Yksityisyrittäjäin säätiö, kunnat ja seudulliset kehitysyhtiöt, yritykset ja järjestöt.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu