Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Imatran seudun vuoden yrittäjät ovat selvillä: Virkkukoukkunen ja Silamuskoti palkittiin

Imatran Seudun Yrittäjät palkitsevat vuosittain alueen yrittäjiä. Tämän vuoden voittajat ovat Simpeleellä sijaitseva Silamuskoti ja imatralainen Virkkukoukkunen.

– Tämän vuoden palkittavat ovat upeita unelmiin uskojia, mahdottomilta tuntuvien asioiden tekijöitä ja yrittäjyyden vahvan kipinän omaavia tekijöitä. Imatran Seudun Yrittäjät ry. haluaa valinnallaan osoittaa kunnioittavansa jäsenistössään olevia yrittäjiä, jotka toimivat omilla toimialoillaan tällä hetkellä vahvasti tienraivaajan roolissa.

Imatran Seudun Yrittäjien alue ulottuu Imatran ja Rautjärven alueille.

– Olemme koko alueen yrittäjäyhdistys ja jäsenistömme edunvalvonta sekä huomioiminen on meille tärkeää. Uskomme, että vuoden yrittäjien valinnalla voimme nostaa esiin paikallisia tekijöitä, joiden työ yrittäjinä on vakuuttava osoitus siitä, että yrittäminen kannattaa alueellamme.

Yhdistys haluaa muistuttaa, että jokaisen yrittäjän työ on merkityksellistä alueen elinvoiman ja sen mukanaan tuoman hyvinvoinnin edistämisen kautta.

– Yrittäjäpalkinnot ovat osa kokonaisuutta, joka rakentuu vahvan yrittäjyyden ytimen, sisäisen motivaation ympärille. Yrittäjäjoukko ansaitsee kiitoksen ja palkittavia voisi olla useita. Haluamme omalta osaltamme tuoda esiin sekä yrittäjyyttä että yrittäjätarinoita, joilla voimme vahvistaa alueemme elinvoimaa.

Palkitun Silamuskodin omistaa vuonna 2008 perustettu Änkilän hoivapalvelu oy.

Silamuskoti on entiseen kyläkouluun perustettu, vanhusten ja lievästi kehitysvammaisten palvelukoti.

Asukkaille on tarjolla maaseudun rauhaa ja leppoisaa tunnelmaa kodinomaisessa asuinympäristössä.

Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden ja palvelukodin ruoka valmistetaan omassa keittiössä.

Yrittäjinä toimivat kaksi oman kylän perhettä, Eeva ja Jorma Siitonen sekä Helena Lensu-Saukkonen ja Timo Saukkonen

Toinen palkittu, Virkkukoukkunen, on vuonna 1993 perustettu "hilpakka väri-ilmiö".

Virkkukoukkusen valikoimaan kuuluvat muun muassa kortit, pussukat ja laukut.

Yrittäjänä toimii Tiina Kärkäs-Sund Virkkukoukkunen hakee parhaillaan yhtä uutta työntekijää ja keväällä firmalla oli 25-vuotisjuhlat.