Menikö teilläkin överiksi? Näitä joululahjoja naiset ja lapsiperheiden vanhemmat palauttavat nyt verkossa

toimitus

Täydellisten lahjojen hankkiminen on taitolaji.

Tänäkin jouluna moni joutui vääntämään kasvoilleen kohteliaan, mutta vaisun hymyn, kun kääreistä paljastui täysin vääränlainen lahja.B-Stock julkaisilistan vuoden palautetuimmista lahjoista.

Verkkosivun mukaan kaikkein palautetuimpia tuotteita ovatnaisten vaatteet, joista lahjan antaja on pitänyt enemmän kuin saaja. Esimerkiksi röyhelöillä varustetut paidat ja näyttävästi koristellut saappaat palaavat monesti takaisin kauppaan.

LUE MYÖS:Alusvaatemyyjä Nina, 25, paljastaa tämän hetken kuumimman muodin – tällaisia alusvaatteita naiset nyt himoitsevat

Toiseksi eniten ihmiset palauttavat yhteen tarkoitukseen soveltuvia keittiötarvikkeita. Haudutuspadat ja espressokeittimet eivät sovi jokaisen keittiöön.

Kolmannelta sijalta löytyvät ehkä hieman yllättäen Lego-setit. Lahja saattaa olla lapsille mieleinen, mutta kaikki vanhemmat eivät halua peittää kodin lattiaa sadoilla muovikappaleilla, joiden päälle astuminen on kivulias yllätys.

Pienet, työkalupakkiin kuuluvat välineet, kuten mittanauha, ovat tylsä lahja ja ne päätyvät todennäköisesti takaisin rautakauppaan. Mittanauhat ylsivät listalle myös viime vuonna.

Top viiden viimeistä sijaa pitävät realistiset nuket, jotka itkevät, ryömivät ja räpyttävät silmiään. Pikkutytöt ympäri maailmaa ovat ehkä kyllästyneet leikkimään äitiä?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu