Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Apulannalta Suomen erikoisin fanituote? – "Ollaan oltu hörhöjä alusta asti"

Apulanta-yhtye tunnetaan erikoisista fanituotteista, kuten kompostorista ja leivänpaahtimesta. Uusin tuote on nimeltään ApulantaSähkö ja se on sataprosenttisesti uusiutuvaa tuuli- ja aurinkoenergiaa.

–Haluamme tehdä asiat omalla tavallamme ja rikkoa tuttuja kuvioita. Emme ole ikinä mahtuneet mihinkään boksiin, tai edes halunneet mahtua. Ollaan oltu omanlaisia hörhöjä alusta asti. Apulannalle on tärkeää, että oman sähkön tuotanto perustuu uusiutuvaan energiaan. Ekologinen elämäntapa on trendikästä ja haluttua, mikä on hienoa. Kerrankin joku oikeasti hyvä asia on päivän sana, kommentoi Apulannan rumpali Sipe Santapukki

Toni Wirtanen pitää asiaa itsestään selvänä asiana.

– Kun kuitenkin tarvitset sähköä, niin mikset käyttäisi uusiutuvaa energiaa, yhtyeen laulaja-kitaristi sanoo.

Apulannan sähkö lanseerataan yhteistyössä Turku Energian kanssa. Apulantasähköä on myynnissä vain rajoitettu 1280 kappaleen erä. Faneille avautuu ApulantaSähkö-sopimusten ennakkomyynti perjantaina 8. helmikuuta. Virallinen julkaisupäivä on Apulannan Hartwall Arenan keikkojen yhteydessä 15. helmikuuta.

Aurinkoenergiaa bändi on käyttänyt aiemmin muun muassa Lahden päämajassaan. Apulandian katolla on ollut muutaman vuoden ajan aurinkopaneelit.