Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suomi myönsi puudildoille ja -tapeille 200 000 euron lainan – dildofirma tähyää ulkomaille ja olympialaisiin

Suomen hallituksen vienninedistämisyhtiö Business Finland tekee uuden aluevaltauksen antamalla suomalaisvalmisteisille puudildoille 200 000 euron lainan.

Business Finland myönsi tammikuussa lainan puudildoja ja anustappeja valmistavalle rovaniemeläiselle Teatiamo Industries Oy:lle. Lainan omavastuu on 150 000 euroa. Yhtiö onnistui aikaisemmin syksyllä keräämään joukkorahoituksella 163 200 euroa.

Yhtiön perustaja Tea Latvala kertoo tiedotteessa, että rahaa käytetään tuotannon ja tuotesarjan kehittämiseen. Samalla on tarkoitus uudistaa verkkokauppa ja nettisivut. Rahoitus mahdollistaa konsultointipalveluiden hankkimisen ja brändin kehittämisen. Suunnitteilla on myös uusi tuote.

More is more!@TeaTiamo#teatiamo#design#madeinlapland#revontuletpic.twitter.com/ncBa9uxU5c — Tea Latvala (@TeaLatvala) 25. tammikuuta 2019

Dildoja ja tappeja on tarkoitus myydä entistä enemmän kansainvälisille markkinoille. Suurimpia kohdemaita ovat Saksa, Iso-Britannia ja Yhdysvallat. Vaikka Iso-Britannian EU-ero ja sen aiheuttama epävarmuus onkin nyt vahvasti esillä, Latvala näkee maan markkinoiden olevan kuitenkin hyvä kasvualusta bisnekselle.

Puudildot pääsevät esille Lontoossa jo tänä vuonna, kun Latvala osallistuu toukokuussa järjestettävään Erotic Art Exhibition London -näyttelyyn.

Latvala on tyytyväinen dildojen saamaan starttiin.

– Asetimme joukkorahoituksen tavoitteeksi 100 000–150 000 euroa, joten onnistuimme yli odotusten. Olen erittäin iloinen, että Business Finland lähti mukaan tähän projektiin, hän sanoo tiedotteessa.

Latvala haluaa korostaa dildojen design-arvoa. Unelmissa on perustaa Suomeen lippulaivamyymälä, jossa esiteltäisiin eri dildomallistoja ja asiakkailla olisi mahdollisuus tutustua paremmin dildoihin.

Tulevaisuudessa dildo- ja tappituoteperhe ei sisältäisi pelkästään seksileluja, vaan tarjolla olisi myös lakanoita, kynttilöitä ja erilaisia öljyjä.

– Haluan tuoda tuotteeni osaksi ihmisten tavallista arkea, jossa he voivat samalla nauttia kauniista muotoilusta, Latvala visioi tiedotteessa.

Latvala tähtää myös vuoden 2020 Tokion kesäolympialaisiin, jonne hän on pohtinut lähtevänsä esittelemään tuotteitaan.