Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

VN: Saara Aalto osti Meri-puolisonsa kanssa hulppean 175000 euron rantapaikan − naapurustossa Pallotuolin tekijä

Maailmallakin ja erityisesti Britanniassa mainetta niittänyt laulajaSaara Aaltoon hankkinut avopuolisonsa kanssa rantakiinteistön Veikkolasta.

Maanmittauslaitoksen rekisterin mukaan Aalto ja hänen avopuolisonsaMeriSopanenovat hankkineet Veikkolasta Lamminpääntieltä osuuden kiinteistöstä, joka hallinnoinoin 2000 neliön tonttia Lamminjärven rannalla.

Aallon ja Sopasen maksama hinta omasta osuudestaan on 175 000 euroa. Myyjänä on rakennusyhtiö.

Kiinteistökaupasta kertooVästra Nyland -lehti.

Kiinteistö on osa noin hehtaarin tilaa, jolle rakennusyhtiö on myynyt viittä uutta erillistaloa, joita ei ole vielä aloitettu rakentaa.

Kaksi uudiskohteista on Oikotie-palvelun mukaan vielä varaamatta. Niiden hinta valmiina talona on noin 0,5 miljoonaa euroa.

Tilan vanha päärakennus paloi muutama vuosi sitten purkukuntoon. Tilalta on purettu myös kasvihuoneita ja rantasauna.

Myynnissä olleista viidestä erillistalokohteesta kahdella on oma ranta ja kaikilla näköala Lamminjärvelle. Aallon ja Sopasen tontti rajoittuu rantaan.

Aallolla ja Sopasella on ollut yhteinen koti Järvenpäässä. Siitä mihin käyttöön he ovat Veikkolan kiinteistön hankkineet, ei ole tietoa. Viime aikoina Aalto on asunut Britanniassa.

Kirkkonummella lähinaapurustossa asuu muun muassa tunnettu sisustusarkkitehti ja muotoilijaEero Aarnio

Saara Aalto on ollut viime viikkoina jälleen runsaasti esillä, kun hän on osallistunut Britanniassa Dancing on Ice -tosi-tv-ohjelmaan.

Aalto oli viime vuonna Suomen euroviisuedustaja.