Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Imatrankoskelle saadaan uusi ravintola huhtikuussa – yrittäjät lupaavat, että Väärätalo tarjoaa jotain, mitä Imatralle ei ole ennen nähty

Jani Hippinen, Turkka Partanen, Eeva Siiskonen ja Ville Räsänen päättivät, että Imatran ravintolamaailmaan tarvitaan piristystä.

Tämä tarkoittaa sitä, että nelikko avaa Väärätalo-ravintolan Imatrankoskelle huhtikuussa.

Hippinen ja Siiskonen tulevat myös työskentelemään ravintolassa vakituisesti: Hippinen keittiössä, Siiskonen salin puolella.

Väärätalo avataan samoihin tiloihin, joissa viimeksi toimi Broadway Ravintoloiden ruokapuoli.

– Lyhyesti sanottuna imatralaisille on jatkossa tarjolla kodikas, olohuonemainen ruokapaikka. Lisäksi on musiikkia ja hyvää menoa, tiivistää Hippinen.

Väärätalo tulee tarjoamaan muun muassa kotiruokatyyppistä lounasta, ja viikonloppuisin paikka on auki aamukahteen, jos vain asiakkaita riittää.

– Hyvä fiilis rakentaa jotain uutta, mitä Imatralla ei ole ennen nähty. Asiakkaan viihtyvyys on meille pääasia, Hippinen sanoo.

Siiskonen kertoo olevansa tällä hetkellä yhtä aikaa innoissaan, jännittynyt ja kauhistunut.

– Haluamme avata ravintolan, jossa ihmiset viihtyvät helposti tuntikausia. Sellaisen paikan, mihin tuntee aina olevansa tervetullut, tulipa sitten teatterista tai kauppareissulta.

Suurien linjojen lisäksi huomiota kiinnitetään pieniin yksityiskohtiin, kuten kauniisiin kahvikuppeihin.

– Haluan, että ihmiset tulevat kahville niiden ihanien kuppien takia. Sitten he ehkä innostuvat myös syömään muita asiakkaita katsellessaan.

Yrittäjät patistavat imatralaisia liikkeelle etenkin vuoden hiljaisina aikoina.

– Viinikellariin tulee lava, jolle nousee vaihtuvia esiintyjiä. Meillä on paljon ideoita, Siiskonen nauraa.

Idea uudesta ravintolasta oli alunperin Partasen ja se syntyi, kun hän kuuli aiemman ravintolatoiminnan tiloissa loppuvan.

– Toiveena on saada tähän taloon uutta vauhtia, talon perinteitä kunnioittaen. Yksi tärkeistä onnistumisen edellytyksistä on saada hinta-laatusuhde kohdalleen. Asiakkaan odotukset pitää pystyä ylittämään.

Myös ravintolan nimi tuli Partaselta, ja muut tykkäsivät.

Räsänen on nelikosta se, jolle hyppy ravintolamaailmaan on yllättävin.

– Näköjään koskaan ei tiedä, mitä kulman takana odottaa, avopuolisonsa Siiskosen kautta mukaan tullut mies nauraa.

– Varsinainen oma haaveeni ravintolayrittäjyys ei ole ollut, mutta on hienoa olla laittamassa hommaa alkuun. Musiikin ystävänä mieltä lämmittää se, että vanhaa kellaria hyödynnetään enemmän kuin ennen.