Eekoo suunnittelee Sale-myymälän avaamista Skinnarilan kampukselle

Etelä-Karjalan Osuuskauppa (Eekoo) suunnittelee pienen lähimyymälän avaamista Skinnarilan kampusalueelle, Ylioppilastaloon.

Eekoo on sopinut liiketilan vuokrauksesta Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskunnan kanssa. Liiketila sijoittuu Ylioppilastalon ensimmäiseen kerrokseen, yliopiston puoleiseen päätyyn.

– Alue on viime vuosina kehittynyt vauhdilla, ja olemme jo pidemmän aikaa kartoittaneet alueelta paikkaa pienmyymälälle. Liiketilaa on etsitty yhteistyössä kampusalueen toimijoiden kanssa ja lopulta löysimme sopivan tilan Ylioppilastalosta. Vaikka Eekoolla on parin kilometrin päässä Sammonlahdessa iso ja valikoimiltaan laaja S-market, uskomme, että kampusalueella on kysyntää pienempää perusvalikoimaa tarjoavalle lähimyymälälle, kertoo Eekoon marketkaupan johtaja Olli Kurppa

– Me opiskelijat olemme suunnitelleet kauppaa Skinnarilaan jo ainakin kaksikymmentä vuotta ja olemme todella iloisia, että nyt se tapahtuu. Lähikauppa auttaa kasvattamaan alueen elinvoimaisuutta ja nostaa koko yliopistoyhteisön palvelutasoa merkittävästi, kertoo Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja Pia Etelävuori.

Liiketilaan tehtävät muutostyöt sekä kaupan kalustaminen on tarkoitus toteuttaa kesällä. Myymälän avausajankohdaksi on kaavailtu elokuun loppupuolta.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut