Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Matkalle lasten kanssa Tallinnaan? – T24: Vanhaan valimoon avataan huima viihdekeskus, lähin löytyy Dubaista

Noblessnerin vanhaan valimorakennuksen tiloihin Tallinnan lähistölle rakennetaan Proto-keksintötehdas. Tehdas sijaitsee kivenheiton päässä Lentosataman merimuseosta ja se avautuu ensi syksynä. Asiasta kertoo Tallinna24-sivusto

Proton lisäksi alueelle on rakennettu muun muassa asuintaloja, Põhjala-panimon uusi oluttehdas ja syyskuussa avautuva taidekeskus. Paikasta on helppo ennustaa uutta matkailijoiden suosikkikohdetta Tallinnassa.

Proton konsepti on hyvin ainutlaatuinen, sillä samanlaista viihdekeskusta ei ole Virossa eikä Suomessa. Lähimmät vastaavat paikat sijaitsevat Dubaissa ja New Yorkissa.

– Virtuaalilaseja voi käyttää missä tahansa, mutta meidän erikoisuutemme ovat sekä sijainti että ympäristö. Vanha telakka-alue ja kunnostettu historiallinen tehdasrakennus antavat virtuaalitodellisuuden hyödyntämiselle ainutlaatuiset puitteet, Proto-keksintötehtaan markkinointipäällikkö Mari Kareda kertoo

Keksintötehtaassa on 30 erilaista kohdetta. Virtuaalitodellisuuden avulla Protossa pääsee niin ajelulle maailman ensimmäisellä autolla, kuumailmapallolennolle kuin sukeltamaan sukellusveneelläkin.

Lue lisää Tallinna24-sivustolta.