Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eekoo osti Kehruuhuoneen – kauppakirja allekirjoitettiin tänään

Taiteilija Sari Kaasinen avasi tyttärensä Kiisa Koskimiehen ja puolisonsa Petteri Ukkolan kanssa Kulttuuri- ja tapahtumakeskus Kehruuhuoneen vappuna 2015.

Nyt Kaasinen, Koskimies ja Ukkola ovat myyneet Kehruuhuoneen taustayhtiöt Etelä-Karjalan Osuuskaupalle. Kauppakirja on allekirjoitettu tänään maanantaina 18.3.2019.

– Olemme iloisia voidessamme kertoa, että Kehruuhuone saa parhaan mahdollisen toimijan, kun Etelä-Karjalan Osuuskauppa ottaa vastuun liiketoiminnasta 18.3. alkaen, kertoo Koskimies.

– Luovutamme Kehruuhuoneen osaaviin ja ammattimaisiin käsiin. Olemme varmoja, että rakentamastamme tunnelmasta ja toimintatavasta pidetään kiinni ja sitä kehitetään eteenpäin karjalaisuutta ja paikallisuutta kunnioittaen.

Koskimies jatkaa Kehruuhuoneen palveluksessa nyt toteutuneen yrityskaupan jälkeen, eikä omistajanvaihdoksella ole muitakaan henkilöstövaikutuksia.

Myös Kehruuhuoneen toiminta-ajatus säilyy ennallaan.

– Jatkamme toiminnan kehittämistä omilla resursseillamme. Tarkoitus on edelleen kasvattaa kulttuurin ja tapahtumien roolia sekä vaalia hienoa ruokatuotetta, kertoo Eekoon matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Aleksi Vuorinne

Kehruuhuoneen taustayhtiöt toimivat jatkossakin itsenäisesti, Eekoon erillisinä tytäryhtiöinä.