Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tankoraivoajalla toinenkin uhri? – IS: Pelkästä ohituksesta suuttunut pyöräilijä repi paidan toiselta pyöräilijältä

Viime viikolla Espoossa raivostunut pyöräilijä pysäytti auton kiilaamalla sen eteen, avasi kuljettajan oven ja kävi kiinni hänen kurkkuunsa. Auton kameraan tallentunut pyöräilijä tuli tielle kolmion takaa, vaikka syytti kuljettajaa melkein hänen päälleen ajamisesta. Lue tapauksesta lisää täältä.

Nyt Ilta-Sanomat kertoo tapauksesta, jossa vastaavalla tavalla raivostunut pyöräilijä tarttui toisen pyöräilijän rinnuksiin viime kesänä Helsingin Paciuksenkadulla.

– Ohittamani pyöräilijä hermostui siitä, että ohitin hänet. Ohitettu alkoi huudella, että vaarannan liikennettä. Sitten hän otti minua rinnuksista kiinni. Paitani hajosi ja repusta katkesi yksi solki. Tilanne jatkui hankalana 20 minuuttia, kun poljimme samaan suuntaan kohti Keilaniemeä. Mies haukkui minua ja vaikeutti kulkuani, nuori mies kuvailee Ilta-Sanomille.

Tapaus tallentui kokonaisuudessaan kypäräkameralle, ja uhkailtu teki siitä rikosilmoituksen. Tutkinta ei kuitenkaan johtanut mihinkään.

Ilta-Sanomat vertasi tilanteista kuvattuja videoita, ja lehden mielestä raivoaja näyttää vahvasti samalta mieheltä.