Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ryanair lisää taas Lappeenrannan lentotarjontaa – uusi reitti Budapestiin auki syksyllä

Euroopan suurin halpalentoyhtiö Ryanair lisää jälleen Lappeenrannan lentotarjontaansa. Uusi ympärivuotinen reitti avataan lokakuussa Lappeenrannan ja Unkarin Budapestin välille.

Lisäksi Milanon ja Berliinin reitit muutetaan ympärivuotisiksi.

Kesäkaudella Ryanair lentää myös Lappeenrannan ja Ateenan sekä Lappeenrannan ja Thessalonikin välillä. Kaikkien Lappeenrannasta lähtevien reittien lennot alkavat tänä vuonna huhtikuussa lukuun ottamatta Budapestin reittiä, joka aloitetaan lokakuussa.

Milanon, Berliinin ja Budapestin lennot lennetään kaksi kertaa viikossa, Ateenan ja Thessalonikin lennot kerran viikossa.

Lappeenrannan Lentoasema Oy:n toimitusjohtaja Eija Joro laskee, että uudistukset lähes kolminkertaistavat paikkatarjonnan verrattuna vuoteen 2018.

Milanon reittiä lennettiin jo kesäkaudella 2018 ja lennot olivat alusta alkaen lähes täyteen myytyjä.

– Ympärivuotiset lennot luovat mahdollisuuden talvimatkailun kasvattamiseen Suomen upealla järvialueella. Euroopan neljänneksi suurin järvialue Saimaa tarjoaa talvikuukausien aikana lumi- ja jäävarman kohteen. Toivotamme matkailijat lämpimästi tervetulleeksi kokemaan hauskoja talvielämyksiä, kuten luistelua ja hiihtoa järven jäällä, pilkkimistä ja avanto-uintia. Ulkoilupäivän jälkeen voi nauttia suomalaisen saunan lämpimistä löylyistä ja vaikkapa rentoutua jossain Saimaan alueen monista kylpylöistä, Joro kuvailee.

Lappeenrannan lentoaseman sijainti lähellä Pietaria ja Saimaan järvialueen sydämessä mahdollistaa laajan asiakaskunnan palvelemisen.

– Matkustajat ovatkin jo löytäneet Lappeenrannan helppona ja edullisena väylänä Suomeen sekä Pietarin metropoliin, joka sijaitsee vain kahden tunnin päässä Lappeenrannasta, Joro jatkaa.

Ryanairin myynti- ja markkinointijohtaja Chiara Ravara kertoo, että Lappeenrannan ja Budapestin reittiä lennetään kaksi kertaa viikossa lokakuun 2019 lopusta alkaen. Asiakkaat voivat varata lentoja maaliskuulle 2020 saakka.

– Olen todella iloinen, että Ryanair voi nyt julkistaa uuden reitin Lappeenrannasta Budapestiin osana talven 2019 lento-ohjelmaansa. Juhlistaaksemme uuden reitin avausta avaamme myyntiin erikoishintaisia lippuja Ryanairin eri reiteille. Matkustusaika on huhti−toukokuu ja liput ovat varattavissa perjantaihin 29. maaliskuuta saakka.