Eksote hakee opiskelijoita lähihoitajien oppisopimuskoulutukseen – edellytyksenä soveltuvuus alalle ja halu sitoutua kotihoitotyöhön

Arkistokuva. Else Kyhälä

toimitus

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) hakee yhdessä Saimaan ammattiopiston (Sampo) kanssa syksyllä 2019 alkavaan sosiaali- ja terveysalan oppisopimuskoulutukseen opiskelijoita. Opiskelupaikkoja on yhteensä 25 ja koulutuksen osaamisalana on ikääntyvien hoito ja kuntoutuminen.

Koulutukseen toivotaan henkilöitä, joilla on halua sitoutua tekemään työtä pitkäjänteisesti Eksoten kotihoidossa. Hakijalta edellytetään soveltuvuutta alalle sekä alalla vaadittavaa fyysistä ja psyykkistä terveyttä ja toimintakykyä. Koulutus soveltuu henkilölle, joka on sosiaalinen, vastuuntuntoinen ja palveluhenkinen. Hänellä on hyvät ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot sekä halu oppia alan tietotekniikkaa ja teknologiaa. Ajokortti on välttämätön ja oman auton käyttö suotavaa.

Koulutusaika on 12.8.2019–31.12.2021. Koulutukseen haetaan 28.4.2019 mennessä Saimaan ammattiopiston verkkosivujen kautta: www.edusampo.fi > Hakijalle > Koulutustarjonta > Koulutukset alan mukaan > Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen osaamisala, Eksote, Lpr.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu