Musiikkiopisto jalkautuu kansan pariin Imatralla – Soitinpolku-tapahtuma järjestetään ensi kertaa Imatrankoskella lauantaina

toimitus

Musiikkiopisto kokeilee tänä vuonna jalkautumista kaupunkilaisten pariin. Soitinpolku-tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa Imatrankosken liikkeissä lauantaina 13.4.2019.

Opettajat ovat Imatrankoskella liikkeissä ja kahviloissa esittelemässä omia soittimiaan. Musiikkiopisto haluaa olla mahdollisimman helposti perheiden saavutettavissa ja soittimiin pääsee tutustumaan vaikka kauppareissulla.

Samaan aikaan Imatrankoskella tapahtuu paljon muutakin, joten perheitä on varmasti liikkeellä.Soitinpolulle pääsee kello 10–14 välisenä aikana.

Soitinpolun aloituspiste löytyy Vääräntalon (K-marketin talo) käytävältä, sieltä voi käydä hakemassa kartan suunnistamista varten. Kaikille Soitinpolulla kulkeville on luvassa pieniä palkintoja ja onnettaren suosiessa vähän isompiakin.

Päivän aikana kuullaan myös pieniä konsertteja säästä riippuen kello 11, 12 ja 13 joko Koskenpartaan lavalla tai huonomman sään sattuessa Vääräntalon käytävällä.

Tapahtuma on järjestetty aiemmin Kulttuuritalolla, mutta silloin osallistujamäärät ovat vaihdelleet.Tänä vuonna haluttiin kokeilla jotain muuta ja kevään tapahtuman suunnittelu aloitettiin jo syksyllä yhteistyössä Imitsin kanssa.

Lopputuloksena saatiin monipuolinen tapahtumapäivä Kulmille: tarjolla on Saimian georuokaa, musiikkiopiston Soitinpolku, Imitsin kevätsirkus tarjouksineen ja myös eduskuntavaalit tuovat oman mausteensa päivään.

– Tapahtumapäivässä ollaan mielestäni hienosti onnistuttu Imatran kaupungin sekä muiden toimijoiden välisessä yhteistyössä ja pystymme tarjoamaan monipuolisen aktiivipäivän kaikille kuntalaisille – ja muillekin, kertoo päivästä musiikkiopiston vararehtori Elisa Mäkelä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu