Diivat nousevat Nuijamiehen lavalle lauantaina – Imatran ja Lappeenrannan muusikot yhdistävät voimansa isojen biisien konsertissa

Sonja Kangastalo, Elisa Pellinen, Hannele Haimila ja Heidi Bergbacka ovat The Sound of Divas -solistit, jotka nousevat Kulttuuritila Nuijamiehen lavalle lauantaina 4.5. kello 20.

Viereilevana solistina nähdään Saara Östman

Diva Ensemble-yhtyeessä soittavat Heikki Kaskela, Jyri Kangastalo, Pekka Ranta, Mikko Taipale, Oscar El Husseini, Aino Heikkonen, Kiia Kuittinen, Stina Myllys, Jouni Nuorgam ja Tero Savolainen

Ajatus keikasta lähti Kangastalon pitkäaikaisesta haaveesta, josta hän puhui muille laulajille jo yli vuosi sitten.

– Olimme kaikki tosi innoissamme ajatuksesta ja syksyllä lähdettiin kyselemään soittajia mukaan.

Paikka oli jo alusta asti selvä.

– Paras paikka tällaiselle on ehdottomasti Kulttuuritila Nuijamies! Saatiin Nuijamiehen kanssa päivä lyötyä lukkoon ja siitä kaikki sitten lähti pyörimään.

Solistit ovat laulaneet toistensa kanssa vuosien varrella eri projekteissa, mutta kertaakaan kaikki eivät ole olleet yhdessä.

– Ja nyt se tapahtuu! Haluamme valjastaa paikallisten solistien taidon ja mimmienergian yhdeksi huikeaksi spektaakkeliksi, johon saatiin mukaan paikalliset, lahjakkaat ammattimuusikot soittamaan. Upean bändin käsissä suuret hienot biisit soivat täydellisesti, solistit tunnelmoivat.

15-henkinen yhtye on koottu tätä projektia varten. Yhtye koostuu etelä-karjalaisista muusikoista, edustajia on sekä Lappeenrannasta että Imatralta.

Konsertin ohjelmisto koostuu suurten naisartistien kappaleista. Kappaleita kuullaan muun muassa Aretha Franklinilta, Whitney Houstonilta, Madonnalta, Lady Gagalta, Chaka Khanilta ja Tina Turnerilta.

– Haluamme konsertilla osoittaa mitä paikallisen, kahden naapurikaupungin yhteistyön tuloksena voi syntyä. Tällaista konserttia ei ole vielä mielestämme kuultu Etelä-Karjalassa. Koemme, että Nuijamies tarjoaa meille juuri oikeat puitteet, esiintyjät sanovat.

Konsertin ikäraja on 18 vuotta.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut