Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Alkon uutuustuote maksaa 1,49 e/plo – "Välttämätön ihmisen hyvinvoinnille"

Alko tuo kesäkuun alussa myymälöihinsä kevyesti hiilihapotetun Välivesi-pulloveden.

Alkon mukaan uutuustuotteella viestitetään vedenjuonnin tärkeydestä myös niissä tilanteissa, kun juodaan alkoholia.

Alko kertoi maanantaina, että pulloveden raaka-aine tulee Kurikan Kangasahteen lähteestä. Vesi myydään pantillisessa 0,33 litran pullossa.

Pullo maksaa 1,49 euroa.

– Vesi on välttämätön ihmisen hyvinvoinnille. Omalla Välivesi-tuotteellamme haluamme ylipäätään muistuttaa vedenjuonnin tärkeydestä. Toki maailman paras suomalainen kraanavesi on aivan yhtä mainio juoma, kommentoi viestintäjohtaja Maritta Iso-Aho Alkon tiedotteessa.

Iso-Ahon mukaan uutuustuote sopii luontevasti Alkon valikoimaan, sillä se viestii myös vastuullisesta juoma- ja ruokakulttuurista.

– Aterioiden yhteyteen kannattaa varata aina raikasta vettä. Vesi tasapainottaa makuja ja huuhtelee niitä, tehden tilaa seuraaville makuelämyksille. Vesi pitää kehomme tasapainossa, mielemme virkeämpänä ja aineenvaihduntamme liikkeessä. Vesi myös ehkäisee alkoholipitoisten ruokajuomien aiheuttamaa nestehukkaa, Alkon tiedote toteaa.

Pulloveden myyntituotolla tuetaan Pidä Saaristo Siistinä ry:tä, joka työskentelee meren, järvien ja rantojen roskaantumista vastaan muun muassa Saaristomerellä ja Järvi-Suomessa.