Kaupunki kysyy: missä kunnossa ovat kadut, tiet ja puistot? – entä mitä mieltä olet jätehuollosta, katuvalaistuksesta ja pelastustoimesta?

Myllysaaren uimaranta. Lappeenrannan kaupunki

toimitus

Lappeenrannan kaupunki on avannut internetsivuillaan kuntalaiskyselyn kaupungin yhdyskuntateknisistä palveluista sekä pelastustoimen ja jätehuollon palveluista. Vastausaikaa on 3. kesäkuuta asti.

Mielipiteensä voi kertoa muun muassa katujen ja teiden kunnosta ja kunnossapidosta sekä niiden talvihuollosta, liikuntapaikkojen ja puistojen hoidosta, jätehuollosta, katuvalaistuksesta, pelastustoimesta sekä myös oman asunnon ja asuinalueen asioista, kuten liikenneyhteyksistä ja palvelujen saatavuudesta.

Lappeenrannan kaupungin elinvoiman ja kaupunkikehityksen toimialajohtaja Pasi Leimi kannustaa kuntalaisia nostamaan esille asioita, joita he katsovat tarpeelliseksi kehittää.

– Uskon, että kehityskohteista puhutaan asuinalueilla paljonkin, mutta on tärkeää, että ne tulevat myös suunnittelijoiden ja päättäjien tietoon. Kun kehitämme palvelujamme, kuntalaisten mielipiteet otetaan mahdollisuuksien mukaan huomioon, Leimi lupaa.

Nettikyselyn ohella toteutetaan otokseen perustuva kirjekysely. Posti tuo kyselykirjeen 600 lappeenrantalaiselle.

Lappeenrannan kysely on osa FCG Konsultointi Oy:n toteuttamaa valtakunnallista kyselyä, joka toteutetaan 19 kaupungissa ja kunnassa. Eri paikkakuntien tuloksista laaditaan vertailutaulukko.

Lappeenrannan yhdyskuntateknisistä palveluista on tehty kysely useana vuonna verkossa, edellisen kerran vuonna 2018.

Kyselyyn pääsee tästä linkistä: https://www.webropolsurveys.com/S/DE19CF2E6AF67744.par

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää