Etelä-Karjalan luonnonsuojelijat juhlivat lauantaina 50-vuotista taivaltaan Nuijamiehessä

Mielenosoitus Härskiänsaaren (Soinilansalmen) pengertien rakentamista vastaan 1993. Mukana rintamassa myös ruokolahtelainen Kimmo Tiilikainen. Vuonna 2015 Korkein hallinto-oikeus päätti, että pengertie täytyy purkaa. Nyt tilalla on silta. Pertti Siilahti

toimitus

Etelä-Karjalan luonnonsuojeluyhdistys r.y. perustettiin vuonna 1969. Yhdistyksen toimintaa jatkaneet Etelä-Karjalan luonnonsuojelupiiri ja Lappeenrannan seudun luonnonsuojeluyhdistys juhlivat 50 vuotta jatkunutta luonnonsuojelutaivaltaan maakunnassa.

Luonnonsuojelutyön pyöreitä vuosia juhlistetaan kaikille avoimella iltajuhlalla lauantaina 18.5.2019 kello 18–22 Kulttuuritila Nuijamiehessä (Valtakatu 39, Lappeenranta). Ilta alkaa kello 18 luontokuvaaja Hannu Siitosen elokuvalla kuukkeleista. Stand up -koomikko Panu Kärri esiintyy kello 20 ja trubaduuri Reima Neuvonen kello 21.

Ohjelmanumeroiden välissä voi tutustua Etelä-Karjalan luonnonsuojelun historiaan ja nykyiseen toimintaan Nuijamiehen aulassa. Tapahtumassa on myynnissä norppatuotteita. Ravintola Avot Sie Nuijamies on auki koko illan. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Illan ohjelma on seuraavanlainen:

18.00 luontokuvaaja Hannu Siitosen elokuva kuukkeleista

19.00 juhlapuhe, ansiomerkkien jako

20.00 stand up -koomikko Panu Kärri

21.00 trubaduuri Reima Neuvonen

22.00 tilaisuus päättyy

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu