Imatran vanha Prisma on nyt myyty – "Prisman ympäristö kauppapaikkana vahvistuu entisestään"

Imatran vanha Prisma on joutunut tyhjillään ollessaan töhrimisen kohteeksi. arkisto / Joakim Westrén-Doll

toimitus

Etelä-Karjalan Osuuskauppa on myynyt Imatran vanhan Prisma-kiinteistön Kaakkois-Suomen Liiketilat Oy:lle 15.5.2019 tehdyllä kiinteistökaupalla.

Kiinteistö sijaitsee Imatralla osoitteessa Karhumäenkatu 6. Kiinteistökaupan yhteydessä Etelä-Karjalan Osuuskaupan hallintaan jää 50 vuoden vuokraoikeudella kiinteistöstä alue, jossa sijaitsee ABC Automaattiasema ja ABC CarWash Imatra.

– Meillä on ollut tahtotila kiinteistön myymiseen jo uuden Prisman avauksesta saakka, mutta aiempien ostajaehdokkaiden kanssa ei saatu kiinteistökauppoja viimeisteltyä. Kaakkois-Suomen Liiketilat Oy:n kanssa asiat etenivät nopeasti lopulliseen kauppaan asti, kun he osoittivat kiinnostuksensa kiinteistön ostoa kohtaan. Hienoa, että he ovat kiinnostuneita investoimaan Imatralle ja kehittämään alueelle uutta toimintaa. Prisman ympäristö vahvistuu entisestään kauppapaikkana, kertoo Eekoon kiinteistöpäällikkö Mikko Härkönen

Kaakkois-Suomen Liiketilat Oy on vuonna 2017 perustettu ja voimakkaasti kasvanut liiketilojen vuokraamiseen erikoistunut yritys.

– Imatran parhaalta kauppapaikalta on nyt vuokrattavissa edullista ja monipuolisiin käyttötarkoituksiin muokkautuvaa liiketilaa. Tarkoituksenamme on aloittaa kiinteistön aktiivinen kehittäminen välittömästi eli tiloista kiinnostuneiden toimijoiden kannattaa olla aktiivisia. Kokemukseni perusteella näin kaupallisilta liikepaikoilta liiketilat menevät nopeasti vuokralle, toteaa Kaakkois-Suomen Liiketilat Oy:n hallituksen puheenjohtaja Toni Hyypiä

Kommentoi

Palvelut