Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ruoan kotiinkuljetuspalvelu Wolt saapuu Lappeenrantaan – palvelu hakee nyt lisää lähettejä ja ravintoloita mukaan toimintaan

Ravintolaruokaa välittävä teknologiayhtiö Wolt avaa kotiinkuljetuksensa vielä tämän kevään aikana Lappeenrannassa.

Lappeenrannan avauksen myötä Wolt toimii neljässätoista suomalaisessa kaupungissa.

Vuonna 2014 Suomessa perustettu yhtiö toimii entuudestaan Helsingissä, Espoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa, Lahdessa, Vantaalla, Kuopiossa, Jyväskylässä, Vaasassa, Porissa, Rovaniemellä ja Joensuussa.

Woltin kautta ravintolaruokaa voi tilata suoraan kotiovelle puhelinsovelluksen tai nettisivujen kautta. Ravintola valmistaa ruoat tilauksesta, jonka jälkeen Woltin lähetti toimittaa ruoat haluttuun osoitteeseen.

– Lappeenranta on meille luonnollinen valinta monesta eri syystä. Olemme saaneet runsaasti toiveita paikkakuntalaisilta palvelun tuomisesta Lappeenrantaan ja tämän lisäksi esimerkiksi kaupungin ravintolatarjonta on kehittynyt huimaa vauhtia, kertoo Woltin Suomen-maajohtaja Henrik Pankakoski

Pankakoski toivoo, että lappeenrantalaisten ottavat Woltin innolla vastaan.

– Olemme saaneet Lappeenrannassa myös rutkasti lähetti- ja ravintolahakemuksia. Tällä hetkellä perehdytämme lähettikumppaneita ja koulutamme ravintoloita mukaan toimintaan, mutta otamme edelleen vastaan uusia hakemuksia.