Holiday Club Saimaalle lisää Villas-lomahuoneistoja – 12 huoneistoa valmistuvat kesäksi 2020

Kuvituskuva. Lari Heikkinen

toimitus

Holiday Club Saimaa saa 12 uutta Villas-lomahuoneistoa kesällä 2020. Yhtiön mukaan Villas-konseptilla on vahvaa vetovoimaa, ja huoneistojen mittavaan kysyntään on vastattu useilla rakennushankkeilla eri lomakohteissa ympäri Suomea.

Holiday Club panostaa kohteissaan vahvasti Villas-lomahuoneistojen rakentamiseen. Saimaalle uusia huoneistoja rakennetaan yhteensä 12. Kesäkuussa 2020 valmistuvat hyvin varustellut huoneistot ovat kooltaan 57,5 m², ja niissä on kaksi makuuhuonetta, keittiö, sauna ja lasitettu terassi.

Holiday Clubin Villas- ja viikko-osakeliiketoiminnan johtaja Tapio Anttila pitää kohteen näkymiä kaiken kaikkiaan hyvinä.

– Saimaa on alueena ainutlaatuinen kokonaisuus, ja tuote on kunnossa. Kotimaiset ja kansainväliset matkailijavirrat ovat paikanneet hyvin itäturismin muutaman vuoden takaista notkahdusta, ja itäturismikin osoittaa elpymisen merkkejä.

Holiday Clubin Villas-huoneistoja on käytössä jo yli 600 kappaletta, ja lisää nousee kymmenien huoneistojen vuosivauhtia. Paraikaa käynnissä on useita rakennushanketta ympäri Suomea. Uudet kohteet sijaitsevat Saimaan lisäksi Vierumäellä, Turun Caribiassa, Naantalissa, Vuokatin Katinkullassa, Kuusamon Tropiikissa, Sallassa ja Saariselällä. Yhtiö investoi Villas-rakentamiseen vuosittain noin 13–15 miljoonaa euroa.

Vierumäki on Holiday Clubin uusin lomakohde. Yhtiö rakentaa hyvinvointi- ja aktiivilomailijoiden mekkaan yhteensä 108 ylellistä Villas-huoneistoa. Ensimmäiset 18 huoneistoa otettiin käyttöön huhtikuussa 2019, ja seuraavaksi valmistuvien 18 huoneiston ennakkomyynti käynnistyi hiljattain.

Turussa Kylpylähotelli Caribian 16 Villas-huoneiston uudisrakennus valmistuu juhannukseksi 2019. Lisärakentaminen Caribian yhteyteen onkin tarpeen: vuonna 2017 kohteeseen valmistui 58 sviittitasoista Villas-huoneistoa, ja niiden käyttöasteet ovat olleet ketjun parhaita.

Naantalissa Holiday Club on remontoinut Naantalin Kylpylän yhteydessä sijaitsevaan Naantali Residenceen kahdeksan Villas-huoneistoa seitsemän studiohuoneistoa ja yhden kahdella makuuhuoneella varustetun edustustason huoneiston.

Saariselälle rakennetaan lisää Villas-huoneistoja vastaamaan niin kotimaisten kuin kansainvälistenkin matkailijoiden kasvavaan kysyntään. Euroopan pohjoisimman kylpylähotelli- ja loma-asuntokohteen uusimmat 18 Villas-huoneistoa valmistuvat maaliskuussa 2020.

Vastaavia huoneistoja on rakennettu Kuusamon Tropiikkiin kuluvalla vuosikymmenellä yli 100. Kesäkaudeksi 2019 valmistuvat 14 huoneistoa täydentävät hankkeen. Kuusamolla on vahva vetovoima kotimaisten sekä yhä kasvavassa määrin myös kansainvälisten asiakkaiden keskuudessa.

Sallan viimeisimmät 10 Villas-huoneistoa valmistuivat jouluksi 2018. Vuokatin Katinkultaan valmistui hiljattain kuudesta paritalosta koostuva 12 Villas-huoneiston Golf Park.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää