Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lappeenrannan McDonald’s-ravintola uudistuu täysin ja aloittaa pöytiintarjoilun

Lappeenrannan McDonald’s-ravintola on ollut suljettuna 8. huhtikuuta lähtien, ja se avaa ovensa asiakkaille tänään 17. toukokuuta.

Mittavan remontin myötä McDonald’s-yrittäjä Vesa Särkän omistama Lappeenrannan McDonald's saa uudistuneen ilmeen ja aloittaa pöytiintarjoilun.

Remontin yhteydessä myös autokaista on uudistettu, ja jatkossa autokaistalla palvelee kaksi tilauspistettä. Näin kahden asiakkaan tilaukset voidaan ottaa samanaikaisesti ja autokaistan asiakaspalvelu nopeutuu.

Mittavan remontin yhteydessä ravintolan saliin on asennettu uudet digitaaliset tilauskioskit, joiden avulla asiakkaat voivat valita haluamansa tuotteet, tilata ja maksaa tilauksensa digitaalisilta näytöiltä. Asiakkaan tilaama ruoka valmistetaan jatkossa aina heti tilauksen jälkeen ja tarjoillaan suoraan pöytään. Uudistus mahdollistaa entistä yksilöllisemmän palvelun, sillä asiakas voi tilauskioskin avulla tuunata helposti omaa ateriaansa.

– Olemme innoissamme, että pääsemme aloittamaan työt täysin uudistetussa Lappeenrannan ravintolassa. Haluamme kehittää asiakaspalveluamme aiempaa yksilöllisemmäksi sekä tarjota asiakkaille entistä helpompaa asiakaskokemusta tarjoilemalla ruuan suoraan pöytään, kertoo yrittäjä Vesa Särkkä.

– Uudistukset ulottuvat myös ravintolamme autokaistalle, ja jatkossa se palvelee asiakkaita entistä nopeammin.

Lappeenrannan McDonald’s-ravintolaan palkataan uudistuksen myötä 10–15 uutta työntekijää.

McDonald’s jatkaa Suomessa ravintoloidensa kehittämistä yhdessä franchise-yrittäjien kanssa. Tämän vuoden alkupuolella digitaaliset tilauskioskit ja pöytiintarjoilu toimivat jo lähes puolesta Suomen McDonald’s-ravintoloista, ja ne ovat saaneet asiakkailta paljon positiivista palautetta.