Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

McDonald’sin kotiinkuljetus laajenee Lappeenrantaan – ruoka Woltin mobiilisovelluksella haluttuun osoitteeseen

McDonald’sin kotiinkuljetus laajenee Lappeenrantaan, kun yrittäjä Vesa Särkän omistama Lappeenrannan McDonald’s-ravintola aloittaa kotiinkuljetukset torstaina 23. toukokuuta kello 10. Kotiinkuljetukset toteutetaan yhteistyössä Woltin kanssa.

Kotiinkuljetuksen tuotevalikoimasta asiakas voi tilata McDonald’sin tuttuja ruokia kotiinsa. Asiakas voi tilata ruoan Woltin ilmaisella mobiilisovelluksella haluamaansa osoitteeseen.

– Olen erittäin iloinen, että voimme tarjota kotiinkuljetusmahdollisuuden nyt myös Lappeenrannan McDonald’sissa. Asiakkaat arvostavat palvelun tuomaa vaivattomuutta, ja uskomme kotiinkuljetuspalvelulle löytyvän runsaasti kysyntää, sanoo yrittäjä Vesa Särkkä.

– McDonald’sin kotiinkuljetus on ollut erittäin suosittua muissa Wolt-kaupungeissa, joten toivomme, että myös lappeenrantalaiset ottavat palvelun innolla vastaan, sanoo Woltin maajohtaja Henrik Pankakoski

Asiakkaan tilaama ruoka valmistetaan McDonald’sissa, ja Woltin lähetti noutaa ruoan. Asiakas voi seurata toimituksen etenemistä Woltin mobiilisovelluksessa. Kotiinkuljetus toimii arkipäivisin ja viikonloppuisin Woltin kuljetusaikataulujen mukaisesti, ja kotiinkuljetuksen hinta määräytyy Woltin hinnoittelun mukaan.

Laajennuksen myötä McDonald’sin kotiinkuljetus on tarjolla yhteensä 24 McDonald’s-ravintolassa Suomessa. Suomessa McDonald’s kehittää jatkuvasti asiakaspalveluaan: kotiinkuljetuksen lisäksi yhä useammassa McDonald’s-ravintolassa ruoan voi tilata digitaalisella tilauskioskilla, jolloin ruoka valmistetaan vasta asiakkaan tilauksesta ja tarjoillaan suoraan pöytään.

Lisäksi ainakin Burger King on mukana Woltissa heti torstain avautumisestalähtien.

Päivitetty 21.5. 2019 klo 14.45: Lisätty tieto Burger Kingistä.

Juttua muokattu 23.5.2019 klo 10.18: Vaihdettu jutun kuva.