Uusi Joutsenon S-market avataan torstaina

Joutsonoon avataan tällä viikolla uusi S-market. Arkistokuvassa Eekoon marketkaupan johtaja Olli Kurppa. arkisto / Janne Koivisto

toimitus

Etelä-Karjalan Osuuskauppa avaa uuden S-market Joutsenon torstaina 30.5.2019 kello 10.

Avajaisissa tervetuliaispuheen pitää Eekoon toimitusjohtaja Mervi Sillanpää-Jaatinen ja avajaispuheen Lappeenrannan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Risto Kakkola

Myymälä sijaitsee Saimaantien ja Keskuskadun kulmauksessa ja on samaa kokoluokkaa kuin nyt jo suljettu vanha Joutsenon S-market. Myymälän yhteydessä on myös apteekki.

Uusi S-market on tehty energiatehokkaaksi ja sitä kautta mahdollisimman ympäristöystävälliseksi. Myymälän kokonaisenergiansäästö verrattuna entiseen S-marketiin on lähes 50 prosenttia.

Säästö koostuu useista energiaa säästävistä ratkaisuista.

Näitä ovat esimerkiksi tehokas tilankäyttö ja energiatehokkaat rakenteet sekä ovelliset kylmäkalusteet ja myymälän valaistus on toteutettu led-valoilla.

Aurinkopaneeleilla tuotetaan valoisaan vuodenaikaan noin 40 prosenttia yksikön sähkönkulutuksesta.

Kylmätekniikan tuottama lauhdelämpö hyödynnetään kiinteistön lämmityksessä. Talven kovimmilla pakkasilla tarvitaan kaukolämmön tuottamaa lisälämpöä.

S-marketin ilme on nyt uudenlainen.

– Uusi S-market Joutseno on Eekoon ensimmäinen päivitetyn myymäläkonseptin yksikkö. Miljöö on avara ja nykyaikainen. Myymälän värimaailma noudattelee skandinaavista, hillittyä linjaa, kertoo Eekoon marketkaupan johtaja Olli Kurppa

S-market Joutsenon marketpäällikkönä toimii Katja Lakkala-Salomaa

- On upeaa päästä avaamaan joutsenolaisille uutta marketia. Uutena palvelumuotona saamme Joutsenoon pikakassat, Lakkala-Salomaa mainitsee.

Avajaisten jälkeen aloitetaan vanhan kiinteistön purkaminen ja alue kunnostetaan pysäköintialueeksi.

Pysäköintipaikkojen määrä kaupan edessä kaksinkertaistuu.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää