Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suomalaiset etsivät nyt Mörköä sekä torilla että Torissa – hurjin hintapyyntö 1 200 euroa

Koko Suomen vallanneet jääkiekon MM-kultajuhlat ovat levinneet myös netissä toimivaan kauppapaikka Toriin.

Huuman keskiössä olevan mestarijoukkueen kapteenin ”Mörkö” Anttilan innoittamana Torista haetaan tällä hetkellä mörkötuotteita keskimäärin kuudesti per minuutti. Tahti on noususuunnassa.

Mörkö-muumimukien menekki on tällä hetkellä kova. Tänään on uutisoitu, että mukit ovat loppuneet muun muassa Helsingin keskustassa sijaitsevasta Stockmann-tavaratalosta.

Toriin on ladattu viime viikon loppupuoliskon ja tämän päivän aikana mörköaiheista tavaraa myyntiin.

Tällä hetkellä tarjolla on eniten muumimukeja, joissa komeilee suomalaistaiteilija Tove Janssonin luoma ikoninen Mörkö-hahmo. Hurjin hintapyyntö mukista on 1 200 euroa.

Mörkö-hakujen tahti on kiihtynyt sunnuntaiaamusta saakka.

– Tänään aamukahdeksalta tehtyjen hakujen määrä oli kolme hakua minuutissa eli vauhti on tuplaantunut päivän kuluessa, Torin kauppapaikkajohtaja Timo Huhtamäki laskee.

Myös Leijonien fanipaidoilla on tällä hetkellä kova menekki, sillä sitä on etsitty eilisen ja tämän päivän aikana yli 20 kertaa tunnissa. Hakumäärät kolminkertaistuivat tavanomaisesta menneen viikonlopun aikana.