Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jani Valkeapää pestattiin SaiPan Tallinnan pelin projektivastaavaksi – työt IPV:ssä jatkuvat silti normaalisti

Imatran Palloveikkojen urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää on nimetty 25.1. Tallinnassa järjestettävän SaiPa-Ilves-ottelun projektivastaavaksi. Valkeapään käsialaa ovat olleet esimerkiksi Superpesis-ottelut Espanjan Fuengirolassa ja Tallinnassa.

– Janilla on vahva kokemus otteluiden järjestämisessä ulkomailla, viimeisimpänä esimerkkinä IPV:n peli juuri Tallinnassa. Lisäksi hän on tehnyt paljon yhteistyötä matkanjärjestäjäkumppanimme Saarikoski Travelsin kanssa. Janin panos vapauttaa meidän toimiston resursseja arjen pyörittämiseen ja hänen avullaan teemme Tallinnan tapahtumasta takuulla ikimuistoisen, SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkanen kommentoi.

Valkeapää jatkaa normaalisti nykyisessä toimessaan IPV:n urheilutoimenjohtajana.

Hän toimi aiemmin myös toisena yrittäjänä Imatran kaupungin hallintaan siirtyneessä Aviasport Areenassa.

– Aviasport Areenan siirtyminen kaupungille vapautti aikaa, energiaa ja resursseja. Olemme jo aiemmin keskustelleet Jussin (Markkanen) kanssa yhteistyöstä, ja tämä on erittäin mielenkiintoinen projekti sen aloittamiseksi. Näen tämän suurena mahdollisuutena, Valkeapää sanoo.

SaiPan toiveissa on käyttää Valkeapään tietotaitoa myös Tallinnan projektin ulkopuolella.

– Jani on erittäin idearikas ja aktiivinen urheilumies, jolla on ainutlaatuinen osaaminen ideoiden viemiseksi maaliin. Jos hän järjestää hiihtokilpailut kesähelteellä, on hauska nähdä, mitä hän keksii talviseen Kisapuistoon, SaiPan ottelutapahtumavastaavana toimiva Jussi Viljakainen naurahtaa.

Tallinnan matkapaketit tulevat myyntiin elokuussa.