Kalevan kisojen lipunmyynti vilkastunut – A-katsomon paikat kysyttyjä

Arkistokuva. Laura Mykkänen

toimitus

Lappeenrannassa 1.–4.8.2019 järjestettävien yleisurheilun suomenmestaruuskilpailujen, Kalevan kisojen, lipunmyynti on vilkastunut kesälomien ja lämmenneen sään myötä. Myynti lähti selvään nousuun kesäkuun alkupuolella.

Kalevan kisoihin odotetaan neljän päivän aikana noin 20 000 katsojaa, ja vilkastuneen ennakkolipunmyynnin myötä ennusteet yleisömäärätavoitteen toteutumiselle näyttävät hyvältä.

Kimpisen Stadionin katettu A-katsomo on kovaa vauhtia täyttymässä, mutta lippuja on vielä jäljellä. Takasuoran aurinkokatsomossa ja molemmissa kaarteissa olevissa C-katsomoissa on edelleen hyvin tilaa kaikkina kisapäivinä.

– Lipunmyynti on kesän tulon myötä vilkastunut mukavasti. Varsinkin A-katsomon osalta kysyntä on ollut hyvää, joten sieltä paikkoja haluavien kannattaa pitää kiirettä. Aurinkokatsomossa ja C-katsomoissa on vielä hyvin tilaa, mutta suosittelen lippujen hankkimista ennakkoon. Näin varmistaa istumapaikan Kimpisessä, kertoo Kalevan kisojen markkinointi- ja viestintävastaava Tomi Sillanvuo Lappeenrannan Urheilu-Miehistä.

Kalevan kisoihin myydään kolmen päivän lippupaketteja sekä päiväkohtaisia lippuja. Kisojen avauspäivänä torstaina on yleisöllä vapaapääsy seuraamaan kilpailutapahtumia. Edulliset ennakkohinnat ovat lipunmyynnissä voimassa 31.7. saakka. Ennakkohinnat ovat ovimyyntihintoja edullisemmat.

Myynnissä on pääsylippuja kolmessa eri hintakategoriassa, VIP-lippuja, sekä lippuja kisojen oheisohjelmaan kuuluvalle Saimaan risteilylle m/s Camillalla. Kaikkia lippuja voi ostaa ennakkoon osoitteesta www.kalevankisat.fi

Kimpisen Stadionin viereen rakentuvan kisatorin ohjelma on viimeistelyä vaille, ja julkaistaan lähiaikoina.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu