Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Saimaan Tukipalvelut Oy jatkaa kaupungintalon ravintola- ja kahvilapalveluiden tuottajana – lounaalta ylijäävää ruokaa myydään jatkossa kaupungin henkilöstölle ja myös muille asiakkaille

Imatran kaupunki ja Saimaan Tukipalvelut Oy solmivat vuoden mittaisen jatkosopimuksen kaupungintalon ravintola- ja kahvilapalvelujen tuottamisesta. Uusi sopimuskausi alkaa 1.8.2019.

Palvelu sisältää ravintola Inkerin lounasravintolatoiminnan, aamu- ja iltapäiväkahvilatoiminnan sekä kokous- ja tapahtumatarjoilut kaupungintalon tiloissa.

Uutuutena syksyllä Imatralla aloittaa Saimaan Tukipalvelut Oy:n oma leipomo ja sieltä tarjoilutilauksiin on saatavissa leipomon kausituotteita.

Ravintola on suljettu 1.7.–4.8.2019.

Kestävään kehitykseen kannustaminen on kaupungin yksi strateginen valinta. Saimaan Tukipalvelut Oy:n kanssa onkin sovittu, että Ravintola Inkerin toiminta edistää kestävää kehitystä.

Kestävän kehityksen toiminta sisältää muun muassa sen, että kokoustarjoiluissa ei käytetä muovisia astioita tai ruokailuvälineitä, hävikkiruokaa minimoidaan ja jätteiden määrää vähennetään.

Lounastarjoiluista ylijäävää ruokaa tullaan myymään kaupungin henkilöstölle ja muille asiakkaille hävikkiruokahinnaston mukaan.

Saimaan Tukipalvelut Oy käyttää Etelä-Karjalan alueella tuotettuja raaka-aineita mahdollisuuksien mukaan.