Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ryhmäseksi hiekkadyyneillä järkytti perheenisää – IS: "Takapuolet paljaina rynkyttivät menemään"

Yyterin hiekkadyyneillä harrastettiin viikonloppuna ryhmäseksiä, kertoo Ilta-Sanomat.

Lehden mukaan Porissa perheensä kanssa vieraillut isä oli havainnut "outoa liikettä" ja lähtenyt tarkistamaan mistä on kyse.

– Kävelin lähemmäksi. Siellä oli kaksi paria kontallaan maassa, takapuolet paljaina. Rynkyttivät menemään. Ei siinä ollut nokan koputtamista, etteikö kyse ollut sukupuoliakteista, perheenisä kuvailee näkemäänsä Ilta-Sanomille.

Isän mukaan partneritkin saattoivat vaihtua lennosta ja yleisöä seisoi ringissä. Kaikki tai ainakin valtaosa olivat isän mukaan miehiä.

Isä oli järkyttynyt näkemästään ja ilmoitti havainnostaan hätäkeskukseen. Yyterissä on myös naturistiranta, jota isän mielestä ei ole merkitty kovin selvästi.

– Ei nakurannallakaan seksin harjoittaminen ole sen enempää sallittua kuin missään muuallakaan julkisella paikalla. Lienee selvää, että sitä siellä dyyneillä tapahtuu, mutta yleensä ihmiset katsovat paikan niin, ettei se häiritse muita, kommentoi komisario Tauno Katajisto Lounais-Suomen poliisista.