Kaipaako pehmonallekin hoitoa? – Eksoten PiiPaa-päivässä paikalla myös nallepäivystys

Kuvituskuva. Anne Hakkarainen

toimitus

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) Akuutti tulosyksikkö järjestää koko perheen PiiPaa-päivän lauantaina 24.8. kello 10–15.30 Lappeenrannan keskustassa. Tapahtumapaikkana on Marianaukio.

Eksoten akuutin tulosyksikön järjestämä pelastusaiheinen PiiPaa-päivä on kaikille avoin ja maksuton lastentapahtuma, jossa voi tutustua eri viranomaisten toimintaan aivan lähietäisyydeltä.

Tapahtumassa on paikalla yhteispäivystyksen henkilökuntaa, Eksoten ambulansseja, Etelä-Karjalan pelastuslaitoksen ja sopimuspalokuntien pelastusyksiköitä, Kuopion hätäkeskus ja Rajavartiolaitos.

Yhteistyössä on mukana myös Kultsujuniorit.

− On tulossa hauska päivä lapsiperheille! Lappeenrannan Marianaukiolle pystytetään tapahtuman ajaksi myös paloautopomppulinna ja avataan nallepäivystys, jonne jokainen voi tuoda oman pehmonallensa ammattitaitoiseen hoitoon, kertoo palvelupäällikkö Jan-Erik Palviainen Eksotelta.

Pikku Kakkosestakin tutut liikennepuistokonstaapelit Maltti ja Valtti esiintyvät tapahtumassa kello 11 ja 13.

Eksoten ensihoitoa voi seurata myös sosiaalisessa mediassa. Tarjolla on infoa, valistusta ja tarinoita eteläkarjalaisesta ensihoidosta. Piipaa-päivä näkyy somessa aihetunnisteella #piipaa.

Päivitetty 15.8.2019 klo 8.49: Korjattu mukana olevan jalkapalloseuran nimi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu