Kovat kivut veivät ex-rauhanturvaaja Rebekan, 45, kurimukseen – nousi sisulla yrittäjäksi ja kohta hänet nähdään tv:ssä

Rebekka Lalli Toni Tervo

Toni Tervo

Elämä ei ole kohdellutRebekka Lalliasilkkihansikkain.

Nyt 45-vuotias entinen rauhanturvaaja ja EU:n nopean toiminnan joukkojen jäsen on vuosia kärsinyt erilaisista kiputiloista. Niiden kanssa saapuivat myös henkiset ongelmat.

– Minulla on ihan lapsesta asti ollut kipuja. Niitä on ollut selässä ja muualla kropassa. Olen lapsesta asti ollut myös ylisuorittaja, joten olen puskenut niiden läpi ja sitä kautta saanut kehoni myös ylivireystilaan, nainen kertoo.

– Jouduin lopettamaan nopean toiminnan joukoissakin kipujen takia. Niiden kanssa eläminen sai lopulta minulle vaikean masennuksen ja se johti sitä kautta myös parisuhteeni päättymiseen.

Silti Lallisinnitteli. Hän lähti yrittäjäksi, mutta ensimmäinen yritys päätyi konkurssiin.

Sen jälkeen sisukas nainen perusti Kirkkonummelle oman crossfit-salin ja haki sisältöä elämään sitä kautta. Sitten puhelin soi.

Häntä kysyttiin mukaan uuteen ohjelmaan, jossa Duudsonit testaavat kilpailijoita rankoissa fyysisissä ja henkisissä olosuhteissa Pohjanmaalla sijaitsevalla ranchillaan selvittääkseen kuka ansaitsee päällikön-tittelin.

12 kilpailijaa tulevat eri puolelta Suomea ja joutuvat neljän Duudsonin armottoman rääkin kohteeksi. Kilpailijoiden tehtävät vaativat älyä, sisua, kestävyyttä ja voimaa.

Yksi kerrallaankilpailijat putoavat pois, kunnes yksi julistetaan päälliköksi.

Ohjelmasta muodostui Lallille käänteentekevä kokemus.

– Mietin aluksi ohjelmaan osallistumista, mutta se oli lopulta loistava päätös. Onneksi lähdin mukaan. Siellä tajusin, että olen elänyt koko elämäni pelossa kroppani kanssa. Aloin pohtia, että miten kestän ja jaksan arjessa sillä tyylillä.

– Nyt minusta tuntuu, että olen saanut jollain tavalla elämäni takaisin. Olen paljon vapautuneempi ja iloisempi kuin ennen.

Lallilla oli myös toinen motivaatio ohjelmaan osallistumiseen.

– Haluan näyttää tyttärelleni, itselleni sekä suomalaisille, että kaikesta voi selvitä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu