Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nuijamiehessä keskustellaan lapsista eron keskellä

Kulttuuritila Nuijamiehessä järjestetään maanantaina 23.9. luento ja avoin vanhempainilta. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Kummassakin tilaisuudessa keskustellaan lapsista perheen erotilanteessa.

Luennolla ja avoimessa vanhempainillassa luennoitsijana kuullaan psykoterapeutti, pari- ja seksuaaliterapeutti ja tietokirjailija Heli Pruukia Hän työskentelee vanhemmuuden tuen erityisasiantuntijana.

Luento järjestetään kello 12–16 ja sen aiheena on Ei lapsia riidan keskelle! Luennon aikana käsitellään vanhemmuuden haasteita erokriisissä ja eron jälkeen sekä vanhemmuuden tukemista ja puheeksi ottamista.

Luennolle tulee ilmoittautua etukäteen sähköisesti verkossa 20.9. mennessä. Mukaan mahtuu 200 osallistujaa. Luennon järjestävät Lappeenrannan kaupunki, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kymen piiri, Opintokeskus Sivis ja Etelä-Karjalan Perhetyön Kehittämisyhdistys ry.

Avoin vanhempainilta alkaa kello 18 ja päättyy kello 20. Illan aiheena on lapsen tukeminen perheen erotilanteessa. Tilaisuudessa käsitellään keinoja ja menetelmiä, joilla voi tukea lasta perheen erotilanteessa.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Avoimen vanhempainillan järjestävät Lappeenrannan kaupunki, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kymen piiri, Etelä-Karjalan kesäyliopisto ja Etelä-Karjalan Perhetyön Kehittämisyhdistys ry.