Siivoustempaus haastaa lappeenrantalaiset siivoamaan kaupunkia

Kuvituskuva. Onni Ratala

toimitus

Lappeenrannan Nuorkauppakamari on toteuttamassa Lappeenrannan isointa siivoustapahtumaa, johon voi osallistua kuka vain. SiivooksSie Lappeenranta - siivoustempaus järjestetään ensimmäistä kertaa ja tapahtuma on kansainvälisen World Cleanup Dayn eli Maailman siivouspäivän eteläkarjalainen sisartapahtuma.

Tapahtuma järjestetään Lappeenrannan Marian aukiolla lauantaina 21.9. kello 10 - 15, josta osallistujat jalkautuvat ympäri Lappeenrannan keskustan ympäristöä poimimaan roskia. Yhteistyökumppani Eekoo jakaa osallistujille roskapusseja ja suojahanskoja. Marian aukiolla on lauantaina myös tapahtuman yhteistyökumppaneiden esittelyitä, mutta tapahtuman pääpiste on kuitenkin ympäristön siivoamisessa. Roskien keräyspisteet sijaitsevat Marian aukiolla, Myllysaaressa, Satamatie 6:ssa ja Pumppuhuoneella.

Siivoustempauksessa mukana ovat myös Lappeenrannan koulut, jotka järjestävät omia siivoustempauksiaan edeltävällä viikolla.

Jos tapahtumaan ei pääse osallistumaan lauantaina, voi oman siivoustempauksensa järjestää myös edeltävällä viikolla ja ilmoittaa osallistumisensa Lappeenrannan Nuorkauppakamarin nettisivujen kautta tai julkaisemalla sosiaaliseen mediaan tapahtuman hashtagilla #siivookssielpr tai #siivookssielappeenranta.

Tapahtuman hashtagillä julkaisseiden kesken arvotaan palkintoja.

Myös Marian aukiolla voi osallistua arvontaan ihan perinteisellä arvontakupongilla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu