Muotia Lappeenrannan yössä – Fashion by Night järjestetään jo 13. kerran

Kuvituskuva Johanna Erjonsalo

toimitus

Lappeenrannan Kaupunkikeskusta – LAKES ry järjestää tapahtuman Fashion by Night – muotia yössä keskellä kaupunkia perjantaina 27.9.2019 jo 13. kerran. Keskustan kauppakeskukset ja liikkeet ovat perjantaina avoinna jopa kello 23 saakka, osa kello 21 saakka. Kauppakeskuksissa ja liikkeissä muun muassa Valtakadulla on syksyn muotia, ohjelmia, arvontoja, musiikkia, elämyksiä ja huikeita tarjouksia. Myös kahviloissa ja ravintoloissa on Fashion by Night –tarjouksia.

Kaupungintalolla, Lappeenranta-salissa, järjestetään jälleen suuri yhteinen päämuotinäytös, jossa nähdään häikäisevää, glamouria tihkuvaa syksyn muotia. Estradilla nähdään myös Suomen palkituimman drag-artistin Marko Vainion luoma kansainvälisen tason DIVET show – lavalla nähdään useita tunnettuja tähtiä kuten Celine Dion, Beyoncé ja Paula Koivuniemi

Esiintymässä ovat Fashion Model Agencyn ammattimallit sekä Miss Supranational 2019 finalistit.

Muotinäytökseen, joka alkaa poikkeuksellisesti jo kello 18.00, on ilmainen sisäänpääsy ja 620 ensimmäistä mahtuu sisään. Sisäänpääsyyn oikeuttavia ohjelmia jaetaan 30 minuuttia ennen näytöstä Kaupungintalon pääovella.

Lappeenranta-salin muotinäytöksen katsojien kesken arvotaan muun muassa 500 euron matkalahjakortti sekä 350 euron arvoinen Fashion Model Agencyn Portfolio –kuvauspaketti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu