Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nuorisotoimi järjestää koululaisille syyslomaretken Vantaan SuperParkiin ja Viihdekeskus Flamingoon

Lappeenrannan kaupungin nuorisotoimi järjestää koululaisille syysloman alussa perinteisen matkan Vantaalle. Retkeläiset voivat nauttia mukavasta lomapäivästä oman valintansa mukaan joko SuperParkissa tai viihdekeskus Flamingossa. Retki järjestetään maanantaina 21.10.

Matka on tarkoitettu pääasiassa yli 12-vuotiaille koululaisille. Myös alle 12-vuotiaat ovat tervetulleita mukaan, mutta heillä tulee olla oma huoltaja mukana matkalla. Retkelle lähtevät mukaan nuorisotoimen ohjaajat, jotka auttavat retkeläisiä kaikissa asioissa.

Syyslomaretkelle tulee ilmoittautua verkossa 18.10.2019 kello 18 mennessä. Lipunmyynti alkaa 7.10.2019 kello 13. Ennakkomaksu 20 euroa sisältää edestakaisen bussimatkan, matkanjohdon ja vakuutuksen. Retki järjestetään, jos mukaan ilmoittautuu ainakin 20 henkilöä. Retkelle mukaan mahtuu enintään 50 henkilöä.

Osallistujat vastaavat omakustanteisesti myös pääsylipusta SuperParkiin tai Flamingoon sekä ruokailuista päivän aikana. Aktiviteettien lippuhinnat löytyvät SuperParkin ja Flamingon verkkosivuilta.

Matkaan voi lähteä mukaan seuraavista paikoista:

Joutsenosta Rientolan nuorisotilalta lähtö klo 8.20

Lauritsalasta Karjalantien pysäkiltä klo 8.40

Peltolan koulun pysäkiltä klo 9.00

Helsingintieltä, Merenlahdentien risteyksestä klo 9.15

Matka jatkuu yhden pysähdyksen kautta Vantaalle. Flamingossa ja SuperParkissa on aikaa olla kello 12–17 välisen ajan. Paluu Lappeenrantaan tapahtuu käänteisessä järjestyksessä aamun reittiin verrattuna ja perillä Joutsenossa ollaan noin kello 21.10.

Matkalaiset voivat sisällyttää päivän omaan ohjelmaansa myös vierailun kauppakeskus Jumbossa esimerkiksi ruokailun ja ostosten merkeissä. Jumbo sijaitsee aivan Flamingon yhteydessä. SuperParkista pääsee kauppakeskukseen puolestaan yhteisellä kyydillä.